Dieta cu supa crema – rapida si eficienta!

Daca si tu cauti o dieta de detoxifiere care sa ti se potriveasca, ar fi cazul sa incerci dieta cu supa crema. Vei scapa de acele kilograme in plus de care nu mai vrei sa auzi.

Asadar, ce ar fi sa mananci un bol cu supa crema la pranz, dar si unul in loc de cina? S-ar putea sa ti se para ciudat la inceput. Dar vestea cea buna este ca dieta cu supa crema chiar functioneaza.

Asadar, mergi la supermarket si cumpara un kilogram de linte, cativa morcovi, ardei capia, ceapa si chimen. Iar cat de curand iti vom spune cum sa o prepari. Pentru a fi cea mai eficienta supa de slabire, trebuie sa adaugi si condimentele corecte.

Dieta cu supa crema – cum se prepara?

Supa crema de linte despre care vom discuta astazi este foarte sanatoasa si usor de facut. Pentru a avea efectul scontat, nu vom cali ceapa si legumele. De asemenea, vom adauga turmeric si un strop de praf de ghimbir.

Chimenul este alt element care trebuie adaugat acestei supe creme. Dar haide sa vedem impreuna reteta.

Dieta cu supa crema – RETETA:

Ingrediente

– o cana de linte rosie

– o ceapa

– un ardei capia

– un morcov

– chimen

– turmeric

– praf ghimbir

Mod de preparare

In primul rand, vei curata toate legumele si le vei marunti. Vei pune ceapa intr-o tigaie, cu putina apa si o lasi sa fiarba timp de cateva minute. Apoi adaugi si ardeiul maruntit, morcovul taiat rondele si mai lasi un pic sa fiarba cu putina apa. Dupa 5 minute, pui lintea si adaugi si apa, in jur de 750 ml. Amesteci bine si lasi la foc mic sa fiarba, pana toate legumele sunt moi. Apoi, la final, adaugi condimentele si astepti sa se raceasca. Dupa aceea, introduci totul in blender si amesteci pana obtii o compozitie omogena. Pune la final sare, piper, chiar si un strop de ulei de masline.

Dieta cu supa crema – cum se tine?

Ei bine, acum stii sa faci si supa crema pe care o vei consuma pret de 10 zile. Stim, probabil ca te vei plictisi, dar crede-ne ca la final vei fi fericita. Vei slabi 3-4 kilograme, plus ca vei elimina cu succes toxinele.

In dieta cu supa crema:

Vei consuma 2-3 castroane de supa crema zilnic ( uneori poti inlocui felul 2 cu inca un bol, la masa de pranz).

Dimineata mananca un bol cu cereale integrale cu putin lapte vegetal, adauga seminte crude si un fruct de sezon; poti consuma si o cafea sau un ceai indulcite cu stevia.

Vei manca la pranz, la felul 2: peste la cuptor cu orez brun, gratar de curcan cu broccoli, gratar de pui cu fasole verde fiarta, salata de cruditati si gratar, etc.

Seara vei consuma inca un bol de supa crema de linte.

NU vei consuma fast-food, dulciuri, faina alba, alcool, prajeli. Vei bea apa plata, cel putin 6 pahare zilnic, plus ca este necesar sa faci miscare in fiecare zi. Nu neglija nimic, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *