Salata anticancer – tu stii cum se prepara?

Daca si tu vrei sa stii cum se prepara o salata anticancer, esti pe drumul cel bun. Pentru ca exact despre acest subiect vom discuta astazi. Traim intr-o lume in care bolile cronice sunt la tot pasul.

Asa ca este vital sa stim cum sa ne protejam. In special daca vrem ca mancarea sa ne fie medicament, asa cum zicea Hipocrate.

Tocmai de aceea schimbarile mici sunt binevenite. Iar tu vei afla o gramada de secrete. In ceea ce priveste preventia acestor maladii. Salata anticancer este cel mai bun start. In special pentru acelea dintre voi care nu stiu exact cum sa introduca vitaminele in viata lor.

Dar ce sa o mai lungim? Haide sa descoperim impreuna o reteta unica si foarte gustoasa.

Salata anticancer – de ce sa o alegi mai des?

Pentru ca vrei sa mananci mai sanatos iarna aceasta. Si stii ca este sezonul radacinoaselor. Asa ca ne vom axa pe morcovi si sfecla. De preferat, romanesti.

Pentru a pregati salata anticancer ai nevoie de:

– un morcov

– o sfecla medie

– 2 mere

– sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Nimic mai simplu. Tot ce ai de facut este sa dai pe razatoare legumele si merele. La final adauga sucul de lamaie si eventual cateva seminte sau nuci, dupa preferinta.

Cu ingredientele de mai sus poti pregati si sucuri prin presare la rece (preferabil) sau smoothie. Foarte sanatos si eficient in prevenirea maladiilor de tipul celor canceroase.

Sucul anticancer – de ce sa bei mai des?

Pentru ca vrei sa previi procesul de imbatranire, dar si bolile cardiace precum si afectiunile de piele. Este foarte eficient si in detoxifierea ficatului. Asa ca ai toate motivele sa-l bei cat mai des.

Bucura-te de o salata super sanatoasa la pranz sau de un suc plin de vitamine, inca de dimineata.

Sucul de sfecla rosie fermentata – ce trebuie sa stii?

Ei bine, mancarurile fermentate abunda in probiotice sau bacterii “bune.” Mai multe studii au aratat ca bacteriile de acest gen sunt indicate pentru sanatatea intestinelor. De asemenea, sucul de sfecla rosie fermentata promoveaza o stare de bine avand multe alte calitati.

De ce fermentata? Pentru ca este si mai sanatoasa in acest mod…vezi reteta aici >>>

4.85/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

2 comentarii la „Salata anticancer – tu stii cum se prepara?

  • 12 ianuarie 2020 la 13:18
    Permalink

    Sunt amatoare de mincare sanatoasa,cu atit mai mult retetele dv-oastra care sunt oarecum cu dedicatie !!. ok si sanatate !!

    Răspunde
  • 10 ianuarie 2020 la 17:19
    Permalink

    O s-o pun in aplicare , mai ales ca este si usoara si cu produse care gasesc in Romania.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *