Cel mai bun supliment, atunci cand pleci in vacanta

Poate ca nu stiai, dar melatonina este cel mai bun supliment alimentar pe care poti sa-l iei. In special in aceasta perioada, in care ne pregatim sa mergem in vacante, asa ca vom petrece ceva timp departe de casa.

De asemenea, trebuie sa ne protejam de efectele nefaste ale soarelui. Asa ca melatonina este cel mai bun supliment si ne va feri de anumite afectiuni care pot surveni in aceasta perioada.

Multi experimenteaza probleme cu somnul atunci cand merg in vacante, asa ca aceasta poate deveni o reala problema. Tocmai de aceea suplimentul despre care urmeaza sa vorbim s-ar putea sa fie solutia ideala. Mai ales daca vrei sa apelezi la o metoda simpla si eficienta, care iti poate fi oricand de folos.

Cel mai bun supliment – ce sa faci cand nu poti dormi in vacanta?

De obicei, atunci cand suntem in concediu stam pana seara tarziu, nu vrem sa ne odihnim prea mult si ne dam somnul peste cap. Tocmai de aceea riscam sa ne intoarcem mai obositi decat am plecat, in unele situatii.

Lisa Moskovitz, nutritionist american, a declarat pentru eatthis.com ca melatonina este cel mai bun supliment pentru cei care calatoresc si vor sa fie odihniti. De asemenea, aceasta te va ajuta sa te adaptezi modificarilor legate de fus orar, schimbarea locului, etc.

„Melatonina este un hormon natural al corpului nostru, care ajuta la reglarea ciclurilor de somn”, declara Moskovitz. „Desigur ca aceste calatorii nu fac altceva decat sa perturbe somnul, in anumite situatii. In special in cazul celor care oricum au probleme in acest sens.”

Cel mai bun supliment. Nu uita sa il cumperi inainte de a pleca in concediu!

Asa ca achizitioneaza suplimente naturiste cu melatonina inainte de a pleca in vacanta, ba chiar incepe sa iei. Vei remarca faptul ca somnul tau va fi mai bun, asa ca tu vei fi pregatita de vacanta.

De asemenea, consuma fructe si legume crude din abundenta, in acest mod vei asigura necesarul de vitamine, minerale si nutrienti de care are nevoie corpul nostru. In special in aceasta perioada, in care temperaturile depasesc 30 de grade Celsius.

Apropo, suplimentele cu Ashwagandha sau valeriana sunt utile, la randul lor. Asa ca poti incerca mai multe variante naturiste.

Despre melatonina si beneficiile sale in ceea ce priveste somnul cu siguranta ai mai auzit. Dar stiai ca este un derivat al serotoninei, considerata si “hormonul fericirii”? Da, melatonina este implicata in nenumarate procese din organism.

Mai mult decat atat, este un important antioxidant, asa ca va ajuta la purificarea organismului. Nu doar cei care au insomnii ar trebui sa ia acest supliment. Ci si cei care sufera de stres sau lucreaza intr-un mediu stresant…mai multe despre melatonina si beneficiile sale >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *