Inlatura stresul…prin sunete!

Daca si tu vrei sa ai o viata mai buna, inlatura stresul, scapa de insomnii si capata o memorie mai buna. Da, toate aceste lucruri sunt posibile! Sigur ca ti se va parea ciudat, dar exista o terapie prin sunete care chiar da rezultate. In cele ce urmeaza vei reusi sa intelegi mai bine despre ce este vorba.

A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara:

  • dezvolta abilitatile mentale
  • inlatura stresul
  • imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea
  • imbunatateste memoria
  • aduce o stare de relaxare
  • inlatura insomniile
  • poate scadea nivelul de cortizol (supranumit hormonul stresului) cu valori de pana la 80%, mai multe detalii si oferta completa aici >>>

Inlatura stresul si bucura-te de viata, chiar de maine!

Si acum imaginati-va cat de repede va poate inlatura aceasta tehnologie cele mai mari tensiuni… In doar 20 de minute pe zi.
Nu va trebui sa invatati sau sa memorati nimic. Aceasta tehnologie nu se bazeaza pe puterea creierului de a acumula cunostinte in somn sau pe mesaje subliminale. Nu veti auzi decat o succesiune de sunete frumoase, relaxante, care modifica in mod subtil tiparul undelor emise de creier pentru a obtine performante optime.

Pe zi ce trece veti observa ca aceasta tehnologie va va imbunatati:

  1. Memoria. Daca va faceti griji pentru faptul ca va pierdeti capacitatea de memorare, Mind Aerobics este solutia potrivita pentru dvs.! Doar 20 de minute pe zi in starea alpha va vor imbunatati memoria, stergand cu buretele ani intregi!
  2. Cariera. Daca aveti impresia ca rutina va controleaza munca, Mind Aerobics este solutia potrivita pentru dvs.! Petreceti 30 de minute pe zi in starea theta si va puteti redobandi puterea creativa. Colegii dvs. se vor intreba: “Oare de ce nu am descoperit eu modalitatea de a rezolva aceasta problema?”
  3. Viata de cuplu. Nimanui nu i-ar placea sa isi traiasca viata in compania unei persoane care este permanent stresata si abatuta. Pentru a redeveni o persoana vesela, dinamica, relaxata si amuzanta, intrati in starea delta pentru cateva minute in fiecare zi, detalii aici >>>

Inlatura stresul si antreneaza-ti mintea

Pachetul Mind Aerobics contine 3 CD-uri care va vor schimba viata pentru totdeauna.

  1. Super Focus and Concentration. Acest CD va plaseaza intr-un tipar de unde alpha. Cu alte cuvinte, ascultand acest CD veti putea intra in starea de atentie sporita deseori asociata de catre oamenii de stiinta cu abilitatile mentale ale geniilor.
  2. Super Stress Release. Acest CD contine o colectie muzicala care induce starea theta pentru o relaxare adanca si pentru inlaturarea stresului cotidian.
  3. Basic Workout. Acest CD reprezinta punctul central al programului Mind Aerobics.
    El va introduce la inceput in starea alpha, apoi in starea theta si in final in starea delta… transportandu-va intr-o stare de meditatie profunda, pe care in mod normal doar persoanele initiate in tainele meditatiei o pot atinge.

Comandati ACUM exemplarul dvs., Mind Aerobics >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *