Uleiurile esentiale: Pot vindeca chiar si cancerul?

Uleiurile esentiale au nenumarate beneficii, te pot ajuta sa slabesti, sa te relaxezi sau pot fi un ingredient in produsele cosmetice. Mai au multe alte proprietati, fiind folosite inca din antichitate si nici nu este de mirare.

Mai nou, specialistii au observat ca uleiurile esentiale si cancerul…nu fac casa buna impreuna! Ceea ce nu poate fi decat o veste buna, in contextul in care cazurile de cancer cresc pe zi ce trece.

Desigur ca sunt anumite conditii pentru a preveni sau trata cancerul cu ajutorul uleiurilor, iar astazi vom vorbi despre aceste miracole produse de uleiuri.

Dieta saraca in nutrienti, poluarea, sedentarismul, chimicalele, tutunul, alcoolul…toate nu fac decat sa ne conduca spre boli cronice.

Asa ca devine imperios necesar sa stim cum ar trebui sa ne protejam pentru a preveni astfel de maladii, care sunt la tot pasul!

Uleiurile esentiale vindeca chiar si cancerul

Conform unui studiu publicat in Jurnalul american de medicina, se pare ca uleiurile esentiale castiga teren si sunt considerate un agent anticancerigen:

„Chimioterapia dauneaza organismului, in sensul ca distruge si celulele sanatoase, asa ca devine necesar ca medicii sa gaseasca si leacuri naturiste, care isi demonstreaza eficacitatea in timp. Medicina traditionala poate fi o varianta mai buna si mai ieftina in tratarea cancerului.”

Noi studii arata ca uleiurile esentiale ar putea fi solutia mult asteptata, efectele acestora asupra tumorilor fiind demne de luat in seama.

Gandirea negativa si stresul afecteaza serios sanatatea, scazand vibratia corpului nostru, care rezoneaza la 62-78 MHz, in mod normal. Cancerul apare la o frecventa de 58 MHz, asa ca este un aspect esential.

Se pare ca uleiurile esentiale pot schimba frecventa, ca sa nu mai spunem ca au si o gramada de proprietati anti-bacteriene care lupta cu cancerul.

Uleiurile esentiale schimba frecventa corpului?

Potrivit unui faimos imunologist pe numele sau M. Suhail, cancerul se dezvolta atunci cand nucleul celulelor este corupt la nivel de ADN, asa ca uleiurile esentiale ar fi capabile sa repare aceasta chestiune.

In cartea sa „The Body Electric” autorul R.O. Becker atrage atentia asupra faptului ca starea noastra de sanatate este determinata de frecventa electrica. Asa ca frecventele joase trebuie eliminate.

Aici intervin uleiurile esentiale, care au o frecventa ridicata si ajuta corpul sa se echilibreze.

Iata ce frecvente au cateva dintre cele mai importante uleiuri esentiale:

Trandafir – 320 MHz

Tamaie – 147 MHz

Lavanda – 118 MHz

Aceste uleiuri sunt folosite in studii de specialitate, pentru a testa eficacitatea acestora. Un studiu care a testat mai multe uleiuri esentiale a observat ca cel de musetel are potentialul de a distruge 93% dintre celulele cancerului de san. Cel de cimbru este si mai eficient, ajungand sa distruga pana la 97% dintre celulele afectate.

ATENTIE! Desigur ca recomandam sa intrebati si un medic naturopat inainte de a va supune unui astfel de tratament. Acesta v-ar putea prescrie si modul de folosire, alaturi de multe alte indicatii precise.

Uleiul de tamaie, remediu natural impotriva afectiunilor

Beneficiile sunt numeroase, iar spre deosebire de tratamentele conventionale, acest remediu naturist nu are efecte secundare. Va regenera sistemul imunitar, care va lupta singur, impotriva bolii.

Cum se utilizeaza uleiul de tamaie?

Procedeul nu este deloc unul complicat. Pur si simplu se maseaza o cantitate mica la nivelul cefei, de trei ori pe zi. De asemenea, se ia si pe cale bucala, se pun trei picaturi de ulei intr-un pahar de apa care se va bea, tot de trei ori pe zi.
Nu afecteaza starea de sanatate in niciun fel…citeste mai multe despre uleiul de tamaie aici >>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *