Uleiul de tamaie, remediu natural impotriva afectiunilor

Uleiul de tamaie este un remediu natural eficient care lupta impotriva a nenumarate boli, asa ca ar trebui folosit cat mai des.

Nu degeaba uleiul de tamaie era folosit inca din antichitate, in special in cadrul ritualurilor crestine.

Putini stiu ca acest ulei esential are proprietati curative remarcabile. Pe langa beneficiile spirituale, poate fi folosit si ca medicament.

In documentarul „The Truth About Cancer”, producatorul vorbeste despre acest remediu miraculos.

Este luat cazul unei fete care prezenta o tumoare canceroasa la nivelul creierului. Aceasta pretinde ca uleiul de tamaie a ajutat-o sa se vindece.

Specialistii confirma proprietatile vindecatoare ale uleiului de tamaie, in cazul bolnavilor de cancer

Cercetatorii de la Baylor University Medical Center din Dallas, Statele Unite au analizat cazul.

Acestia au ajuns la concluzia ca uleiul de tamaie poate contribui la inversarea bolii canceroase.
S-au remarcat efecte benefice in special in cazul celor care au luat ulei de tamaie indian (Boswellia serrata). Cele mai bune rezultate au fost in cazurile de cancer la creier, cancer la colon, cancer pancreatic si cancer la stomac.

Publicatiile americane de specialitate au scris ce efecte poate avea uleiul in cazul celor care au tumori la creier. In 2011, in cadrul unui studiu, s-a constatat ca din 44 de bolnavi de cancer, 60% au prezentat o micsorare de 75% a tumorilor cerebrale. Acestia au luat aproximativ 4,2 grame de ulei de tamaie, pe zi.

Poate ameliora chiar si racelile si infectiile respiratorii, echilibreaza sistemul hormonal, amelioreaza durerea, stresul, anxietatea si alte stari negative.

Uleiul de tamaie poate fi o metoda de vindecare extraordinara, iar alaturi de o dieta bogata in fructe si legume, cancerul ar putea fi invins.

Beneficiile sunt numeroase, iar spre deosebire de tratamentele conventionale, acest remediu naturist nu are efecte secundare.

Va regenera sistemul imunitar, care va lupta singur, impotriva bolii.

Cum se utilizeaza uleiul de tamaie?

Procedeul nu este deloc unul complicat. Pur si simplu se maseaza o cantitate mica la nivelul cefei, de trei ori pe zi.

De asemenea, se ia si pe cale bucala, se pun trei picaturi de ulei intr-un pahar de apa care se va bea, tot de trei ori pe zi.

Studiile in curs arata ca sprijinul uleiului de tamaie in cadrul bolilor cronice va fi recunoscut de catre tot mai multi medici.

Asa a prezis de Dr. Johanna Budwig, biochimist celebru de origine germana. Aceasta a fost laureata a premiului Nobel si o sustinatoare a terapiilor naturiste de vindecare a cancerului.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *