Dieta Dolly Parton – slabeste 5 kilograme in 7 zile!

Motivul principal pentru care oamenii se ingrasa mult mai mult in zilele noastre este tocmai dieta deficitara. Iar fast-foodul, semipreparatele, mancarea de tip junk-food nu ajuta prea mult. Evident ca de aceea oamenii sunt mult mai grasi decat erau in trecut. Important este sa vrei sa devii disciplinata, iar lucrurile vor incepe sa se schimbe.

Dieta Dolly Parton – ce sa mananci?

Ziua 1 – o vei dedica in intregime fructelor

Bucura-te de sezonul cald si de abundenta fructelor aparute, pentru ca ai de unde alege! Cirese, capsune, afine, zmeura, tot ceea ce ti-ai dori. Un singur aliment nu ai voie sa mananci. Este vorba despre banane. In rest, poti alege orice poftesti. Evident ca le poti face smoothie sau poti stoarce fructele pentru a obtine un savuros suc.

Mananca cat iti face placere, dar nu exagera. Altfel ai putea avea probleme cu stomacul.

Dieta Dolly Parton – continua cu legume si fructe

Ziua 2 – vei trece la legume

Poti manca orice legume dupa bunul plac, dar tine minte ca NU le vei praji. Astazi ai voie doar legume, poti alege chiar si un cartof fiert, cu putin ulei de masline. Dar in rest vei manca sparanghel, broccoli, conopida, morcovi, gulii, etc.

Ziua 3  – vei manca fructe si legume

Deja te-ai obisnuit, asa ca nu ne facem probleme ca nu vei rezista. O singura regula, nu vei mai manca si cartofi astazi. Dar in rest te poti desfata dupa bunul plac cu orice fructe si legume vrei.

Ziua 4 – lapte si banane?!

Ei bine da, astazi vei manca cateva banane si vei bea lapte, poti consuma si branza saraca in calorii si grasimi.

Ziua 5 – se produce schimbarea

Carne de vita la cuptor alaturi de salata de rosii. Doar aceste 2 alimente, dar le vei putea consuma toata ziua. Nu depasi 300 grame de carne si bucura-te de o friptura buna la cuptor! Nu uita sa bei multa apa de-a lungul zilei respective.

Dieta Dolly Parton – ce sa mananci in ultimele zile?

Ziua 6 – carne de vita alaturi de orice legume

Nu te repezi la cartofi, pentru ca aceia sunt singurii interzisi. Dar ai voie broccoli sote, conopida, sparanghel, morcovi, etc. Poti manca dupa bunul plac, ceea ce este bine.

Ziua 7 – ai voie orez brun cu legume si sucuri fara zahar

Asa ca iti vei putea incepe dieta de azi cu un pahar mare de suc de portocale sau grapefruit. Te vei simti minunat. In special ca stii ca mai incolo poti savura un orez cu legume la cuptor. Sau doar inabusite.

Dupa cum vezi, nu este o dieta de slabire atat de grea. Este nevoie doar sa fii disciplinata, sa respecti intocmai meniul si sa te hidratezi. Exclus alcoolul si dulciurile. Dar este permis sportul si activitatile similare, succes!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *