Dieta cu iaurt si cartofi – rapida si eficienta

Dieta cu iaurt si cartofi va fi pe placul tau cu siguranta, in special cand vei afla ca este foarte eficienta si rapida. Si include alimente gustoase, care s-ar putea sa te incante. Iar vestea cea buna este ca nici nu dureaza foarte mult, ca timp. In jur de 3-4 zile sunt suficiente pentru a scapa de nu mai putin de 5 kilograme!

Nu suna rau, nu-i asa? Tocmai de aceea astazi vom afla impreuna mai multe despre dieta cu iaurt si cartofi. Desigur ca vor fi si restrictii, dar totusi este minunat ca poti slabi mancand ceva pe placul tau.

Dieta cu iaurt si cartofi este buna pentru cei care nu se omoara dupa fructe si legume, asa ca pot rezista 3 zile fara acestea. Bineinteles ca nu trebuie exagerat, altfel ai putea avea probleme serioase de sanatate.

Dieta cu iaurt si cartofi – slabesti in 3 zile!

Daca si tu ai vrea sa slabesti 4-5 kilograme in 3 zile, fara sa fii nevoita sa mananci doar salate s-ar putea ca aceasta dieta sa fie pe placul tau. Asadar vei consuma doar alimentele mentionate mai sus si iti vom oferi un meniu in acest sens, pentru a te inspira.

Daca iti plac foarte mult cartofii si iaurtul inseamna ca vei rezista fara probleme in acest zile.

Dieta cu iaurt si cartofi – meniu 3 zile

Prima zi

Mic dejun: un cartof fiert pe care vei presara sare de mare neiodata, o cana de iaurt degresat, ai voie si o cafea

Pranz: 2 cartofi fierti si un iaurt grecesc

Cina: 2 cani de iaurt, poti opta si pentru sana sau chefir

A doua zi

Mic dejun: o cana de iaurt, mai incolo poti servi si cafeaua

Pranz: 2 cartofi fierti si un iaurt grecesc

Cina: o cana de iaurt si un cartof fiert, fara sare de aceasta data

A treia zi

Mic dejun: un cartof fiert si o cafea

Pranz: un cartof fiert, o cana de iaurt grecesc

Cina: un iaurt la alegere, care iti place ( nu vei depasi 250 ml)

Dieta cu iaurt si cartofi – nu exagera!

In special daca stii ca suferi din pricina problemelor de sanatate. ATENTIE! In acest caz, sfatuieste-te cu un medic inainte de a tine dieta. Nu depasi cele 3 zile despre care vorbeam si tine dieta atunci cand esti libera, va fi mai simplu.

Daca esti la serviciu ai nevoie de mai multa energie, asa ca s-ar putea sa iti fie putin greu. In acest caz, iti indicam sa introduci 2 gustari. Vei putea servi o mana de nuci, zmeura, afine, un baton de cereale, etc.

Nu uita sa faci sport si sa bei apa, pentru a reusi sa obtii efectele maxime!

Retete de iaurt inghetat – ce trebuie sa stii

…Ca va dura doar maxim 2 ore sa prepari aceste retete minunate, asa ca nu trebuie sa astepti prea mult, asa cum se petrece in cazul inghetatei. Poti adauga stafide, miere, Goji, seminte, chiar si fistic pisat sau alte nuci!

Asa ca iaurtul inghetat este mai mult decat versatil atunci cand vine vorba despre creativitate, iar astazi iti vom prezenta o reteta minunata si usor de executat…vezi retetele de iaurt inghetat aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *