Dieta Burn, te scapa de faza de platou

Dieta Burn este perfecta pentru acele femei care au reusit sa scape de cateva kilograme bune, dar nu reusesc sa treaca de acea faza de platou. Este vorba de momentul in care nu mai poti slabi, desi inca mai ai de dat jos. In acest moment, poate fi dificil si nu stii ce sa mai faci.

Tocmai de aceea a fost creata dieta Burn, care te face sa vezi un lucru foarte important. Este vorba despre faptul ca atunci cand nu mai poti slabi, poate fi o problema de sanatate la mijloc.

In cartea sa, „The Burn”, Haylie Pomroy ne aduce in vedere trei probleme care te pot impidica sa slabesti. Poate fi: digestia, inflamatia sau o cauza hormonala.

Dieta Burn nu inseamna un regim strict

Vestea cea buna este ca nu trebuie sa tii un regim strict, asa ca ai voie multe alimente satioase si sanatoase. Ideea acestei diete este acea de a depasi aceasta faza de platou intr-un mod natural. Atat timp cat metabolismul functioneaza corect, vei depasi acest moment intr-un mod facil.

Desigur, pentru a vedea daca te confrunti cu vreuna dintre aceste probleme, cel mai bine ar fi sa mergi la un medic. Dar, pentru a avea o ideea, iata cateva simptome:

Inflamatia – iti va fi in permanenta sete, sosetele te vor strange usor, asa ca vei avea urme pe glezne. Poti avea si pungi sau cearcane intense.

Ce trebuie sa faci in acest caz? Consuma alimente calitative, care te vor ajuta sa treci de faza de platou. Dieta Burn iti recomanda sa mananci: soia, lactate slabe, sfecla, usturoi, ceapa, ulei de masline, fructe de padure, rosii, cereale integrale, broccoli, spanac si peste gras.

Digestia ingreunata – atunci cand esti mereu constipata, ai gaze si te simti balonata, orice ai manca.

Ce ar trebui sa mananci? Seminte de chia, somon, muraturi, dovlecei, ulei de cocos.

Dezechilibre hormonale – stare de depresie, caderea parului, libido scazut.

Ce ar trebui sa mananci? Peste salbatic, seminte si nuci, condimente naturale, varza, morcovi, telina, sfecla rosie, ciuperci, spanac, avocado, lamai, rosii, afine.

Dieta Burn, adaptaze-o nevoilor tale

Desigur, pentru a afla mai multe, cel mai bine ar fi sa citesti cartea mai sus mentionata. Dar tine minte ca dieta Burn chiar da rezultate. A fost urmata de celebritati precum Reese Witherspoon sau Jennifer Lopez.

Ideea este sa mananci echilibrat alimentele mai sus mentionate si sa nu exagerezi. Tine minte sa bei multa apa si sa faci sport.

 

 

 

 

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *