Retete de iaurt inghetat – delicii de vara!

Sigur vei vrea sa descoperi cateva retete de iaurt inghetat, in special cand afara sunt peste 30 de grade si parca nu te incumeti sa mananci nimic. Dar un desert sanatos si hranitor cu siguranta va fi pe placul tau, in special cand ai toate ingredientele la indemana.

Desigur ca va fi necesar sa cumperi cele mai calitative alimente, pentru a fi sigura ca prepari cele mai sanatoase retete de iaurt inghetat. Asa ca vei invata sa prepari ceva deosebit si nu va fi nevoie sa mergi pana in Grecia pentru a manca ceva cu adevarat savuros.

Vei observa ca aromele se intrepatrund in cel mai armonios mod, iar timpul de pregatire este unul redus. Se prepara rapid si te va ajuta sa simti revigorata intreaga zi. La fel de savuros ca inghetata, iaurtul inghetat te va impresiona, garantat!

Retete de iaurt inghetat – ce trebuie sa stii

…Ca va dura doar maxim 2 ore sa prepari aceste retete minunate, asa ca nu trebuie sa astepti prea mult, asa cum se petrece in cazul inghetatei. Poti adauga stafide, miere, Goji, seminte, chiar si fistic pisat sau alte nuci!

Asa ca iaurtul inghetat este mai mult decat versatil atunci cand vine vorba despre creativitate, iar astazi iti vom prezenta o reteta minunata si usor de executat.

INGREDIENTE (pt 4 portii)

  • 350 grame iaurt grecesc
  • 4 linguri de miere
  • 3 linguri fructe de padure sau o cana de capsune
  • o caisa
  • fistic pisat sau seminte (daca vrei sa iei si doza de fibre)

MOD DE PREPARARE

Pentru a iesi un iaurt foarte fin, vom pune toate ingredientele la blender si vom amesteca pana la omogenizare. Lasam la o parte doar caisa, care se va taia feliute si se va pune deasupra, alaturi de fistic.

Se va pune iaurtul intr-un recipient special si se va da la congelator pret de 2 ore. Iti va placea la nebunie aceasta reteta magica. Iar cei mici vor fi incantati, in special ca se prepara rapid si nu contine chimicale!

Retete de iaurt inghetat – il vei adora pe cea cu fulgi de ciocolata!

Iaurt inghetat cu ciocolata si unt de arahide

INGREDIENTE

– 3 banane taiate si inghetate
– 300 grame de iaurt grecesc
– 150 grame unt de arahide cremos
– 150 grame chipsuri de ciocolata ( sau ciocolata amaruie rasa deasupra)

MOD DE PREPARARE

Ca si mai devreme, vom pune totul in blender, mai putin ciocolata. Se va depozita totul intr-un vas de sticla si se va rade cu ciocolata neagra deasupra, inainte de congelare. Dupa 2 ore, vei putea savura cel mai bun desert!

Desigur ca poti varia dupa bunul plac aceste retete de iaurt inghetat, asa ca iti recomandam sa incerci si varianta cu mango, ananas sau lapte de cocos, iti va placea la nebunie.

Trebuie doar sa adaptezi retetele dupa bunul plac si vei vedea ca vei descoperi tot mai multe variante savuroase!

4.88/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *