Retete secrete ale unor mancaruri savuroase

Aceste retete secrete ale unor mancaruri savuroase si minunate pe care urmeaza sa ti le prezentam, nu ar trebui sa lipseasca din palmaresul nimanui.

Sigur ca ti s-a intamplat si tie macar o data sa iei masa undeva – in oras, la un restaurant sau in vizita la niste prieteni – si sa descoperi acolo un fel de mancare pur si simplu DELICIOS! Mirosul extrem de imbietor, nerabdarea cu care ai apucat tacamurile si, mai ales, prima imbucatura, care te-a facut sa exclami instantaneu: “Uau!”.

Cartea „Calatorii culinare” iti prezinta 101 de retete secrete ale unor mancaruri savuroase, perfect accesibile oricarui bucatar amator.

Asa ca este momentul sa descoperi o calatorie fascinanta in domeniul culinar.

Retete secrete, demne de testat

Mihai si Dan sunt doi oameni obisnuiti – unul inginer electronist, celalalt publicist – care au descoperit cu ani in urma ca impartasesc aceeasi pasiune pentru mancaruri bune si pentru gatit.

Mihai nu este bucatar. Este un om ca mine si ca tine, indragostit insa de arta culinara si care a invatat sa gateasca informandu-se permanent, exersand asiduu si furand meserie de la toti bucatarii priceputi pe care i-a cunoscut (cu precadere in calatoriile lui in strainatate). A ramas fidel profesiei sale de electronist si, din cand in cand, isi face timp pentru a-si desfata familia si prietenii cu mancaruri alese.

Iar Dan este prietenul lui, tovarasul de calatorii si “omul cu cuvintele”, cel care se pricepe de minune sa te faca sa-ti ploua in gura doar descriindu-ti un fel de mancare si modul in care acesta trebuie servit si savurat. Mai multe detalii aici >>>

Impreuna formeaza o echipa extraordinara. O echipa pe care am reusit sa o conving sa se implice in realizarea unei carti de bucate care sa pastreze si, de ce nu, sa transmita generatiilor viitoare multitudinea de retete, trucuri si secrete pe care cei doi le-au descoperit urmandu-si pasiunea.

Asa a aparut cartea Calatorii culinare, scrisa de doi bucatari amatori pentru alti bucatari amatori. Contine 101 de retete de top redactate intr-un stil limpede si savuros de Dan si este insotita de un DVD care il arata pe “maestrul” Mihai in bucatarie, in timp ce transforma aceste retete in adevarate delicii.

Retete secrete de origine mediteraneana

Cele 101 de retete pe care autorii ti le ofera in cartea Calatorii culinare sunt ale unor mancaruri cum nu ai mancat in viata ta si care iti vor arata ce inseamna, la propriu, sa te lingi pe degete. DVD-ul te poarta prin tari cu o veche traditie gastronomica. Sunt retete culese din zona bazinului mediteranean, care iti permit sa iei contact cu mancarurile cu specific national din Franta, Italia, Portugalia, Spania, Grecia sau Turcia.

Cand vei gusta primele mancaruri propuse de Mihai si Dan, te asigur ca vei recomanda cartea Calatorii culinare tuturor prietenilor tai. Sau poate, de ce nu, le-o vei face acestora cadou, detalii aici >>>

Retete de supe gustoase – care va fi preferata ta?

Supa crema de morcovi

Ingrediente

– aproximativ 500 grame de morcovi

– o ceapa

– 2-3 cartofi medii

– o telina

– 40 grame unt

– un iaurt mic…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *