Sucul care te vindeca de orice gripa – cum se prepara?

In special in aceasta perioada, sucul care te vindeca de orice gripa sau raceala este un lucru pe care trebuie sa-l stii. Nu de alta, dar de multe ori sistemul imunitar reactioneaza mult mai bine la tratamentele naturiste.

Asa ca este cea mai buna idee sa intelegi cum functioneaza vitaminele, antioxidantii si mineralele. In acest mod te vei putea feri si chiar preveni tot felul de afectiuni specifice sezonului. Si nu este vorba doar despre renumitul Covid 19. In timpul verii te poti trezi cu tot felul de raceli cauzate de aerul conditionat, curent, faptul ca ai transpirat, ai baut ceva rece, etc.

Asa ca sucul care te vindeca de orice gripa va deveni preferatul tau. In special ca este foarte gustos si hranitor, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme.

Sucul care te vindeca de orice gripa – ce trebuie sa stii

Ca este compus din tot felul de alimente care sunt esentiale unei stari de sanatate optime. Iar cand vei vedea lista de ingrediente vei intelege de ce. Vorbim despre tot felul de fructe si legume despre care am mai discutat.

Are la baza sucul de sfecla, recunoscut pentru proprietatile sale curative, inclusiv cand vorbim despre cancer. Contine si suc de lamaie, menta, miere si piper negru. Toate aceste ingrediente sunt perfecte pentru lupta cu radicalii liberi.

Au trecut vremurile cand mancam totul ecologic si nu aveam de ce sa ne facem probleme. Acum trebuie sa cautam aceste alimente pentru a ne bucura de o sanatate optima, din toate punctele de vedere.

Daca vrei sa iti mentii sanatatea, nu uita sa consumi mancare care sa iti sustina sistemul imunitar.

Alimente care intaresc imunitatea:

– usturoiul. Stim ca nu este foarte popular, in special in marile orase. Adica nu iti vine sa-l mananci crud, asa cum ar trebui. Fiind un antibiotic natural, este minunat pentru tratarea si prevenirea infectiilor de tot felul. In special atunci cand vorbim despre viroze, raceli, gripe. Alicina din usturoi poate opri bacteriile si ciupercile care declanseaza bolile. Cumpara suplimente cu alicina, daca nu poti manca usturoi crud.

– ghimbirul. Minunat din mai multe puncte de vedere. Fortifica organismul, previne bolile, ajuta la slabit si stimuleaza digestia. Asa ca NU il evita…lista completa cu astfel de alimente pentru imunitate aici >>>

Sucul care te vindeca de orice gripa – iata reteta secreta

Bineinteles ca este un spirit de gluma, pentru ca aceste retete sunt cunoscute inca din antichitate, doar ca acum au devenit din nou “la moda”. Asa ca iata cum poti sa previi racelile.

Reteta suc contra racelii si a gripei:

– o cana suc de sfecla

– suc proaspat de lamaie (de la un singur fruct)

– cateva frunze de menta

– o lingura de miere

– 1/3 lingurita piper proaspat macinat

Cum se prepara?

Vei amesteca sucurile pregatite in prealabil, mentionate mai sus. Adaugi frunzele de menta si mierea. Lasi pentru 2 ore sa se amestece bine, dupa care scoti frunzele si adaugi piperul. Amesteci din nou foarte bine si consumi 50 ml inainte de mesele principale, anunta topremediinaturiste.ro.

Poti face o cura de 2 saptamani sau chiar mai putin, in care sigur vei remarca efectele minunate ale acestui suc recomandat pentru o sanatate de fier.

5/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *