Cafeaua care te ajuta sa slabesti. Ai incercat-o?

Cafeaua care te ajuta sa slabesti exista si iti vei dori si tu sa o incerci. Desigur ca nu vorbim despre obisnuita cafea neagra, dar s-ar putea sa-ti placa si aceasta varianta.

In special ca stii ca va avea efecte minunate asupra siluetei tale. Cafeaua verde este o alternativa minunata la cea cotidiana. Iar in ziua de astazi vei gasi cu usurinta aceasta varianta. Practic, vorbim despre produsul brut, inainte sa fie procesat, prajit, tratat, etc. Cu siguranta ai vazut aceasta bautura in magazinele naturiste.

Asa ca da, cafeaua care te ajuta sa slabesti exista si s-ar putea sa fie o idee mai buna decat credeai initial. Ar putea deveni bautura preferata, care iti da energie, dar te sustine si in procesul de slabire.

Cafeaua care te ajuta sa slabesti – alege verde

Si aici nu ne referim doar la cafea. In general fii sigura ca verdele predomina in farfuria ta, in special ca vara poti gasi o varietate de fructe si legume proaspete si romanesti. Nu le lasa sa treaca pe langa tine, asa ca adauga o salata de cruditati la orice gratar. Nu inseamna ca atunci cand vrei sa mananci ceva gustos nu poti introduce si alimente super sanatoase si hranitoare.

Gustul cafelei verzi este similar cu cel binecunoscut de catre noi, doar ca se pare ca aroma ar fi mult mai intensa. Astfel, este bine sa te pregatesti pentru o bautura noua.

Pentru a accelera procesul de slabire, poti adauga si ghimbir. De fapt, noi am mai discut despre cafeaua verde in combinatie cu ghimbir, un amestec perfect pentru o silueta de vis. Astfel ca este cazul sa o consumi mai des.

Cafeaua verde cu ghimbir, modalitati de preparare

Probabil ca acum te intrebi cum iti poti prepara acest compus pentru a beneficia de efectele sale miraculoase. Asadar, pentru o cana obisnuita de cafea, ai nevoie de 2 sau 3 lingurite de cafea verde macinata si putin ghimbir (un varf).

Nu exagerati cu ghimbirul, ar putea fi greu sa o savurezi daca e prea iute. Daca doresti sa o consumi sub forma de infuzie…totul despre cafeaua cu ghimbir aici >>>

Cafeaua care te ajuta sa slabesti. Inlocuieste-o pe cea traditionala

Macar pret de 2-3 saptamani. Vei vedea ca beneficiile sunt nenumarate, in special daca in paralel vei tine si o dieta de detoxifiere. Ce iti propunem este ca in aceste zile sa mananci cat mai pur si sanatos.

Mic dejun – cereale integrale cu lapte vegetal si fructe de sezon

Pranz – supe creme, salate de cruditati cu gratare, tocanite de sezon

Cina – salata cu branza feta, iaurt, humus, cruditati, 1-2 felii de paine integrala

Vei observa ca in acest interval vei slabi sanatos si controlat, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.

Mod de preparare

– 3 lingurite de cafea verde

– o lingurita stevia sau miere

– un praf de scortisoara

– 300 ml de apa fierbinte

Se fierbe apa si se amesteca bine, se lasa un pic la infuzat. Apoi se adauga indulcitorul si praful de scortisoara. Poti bea una dupa-amiaza daca inca nu te simti pregatita sa incepi ziua asa. Dar cel mai bine ar fi sa o consumi inca de dimineata, pentru a obtine efectele scontate.

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *