Reteta de brownie sau negresa americana – desert de POST

Iti prezentam o reteta de brownie sau negresa americana absolut delicioasa si usor de preparat. Iar vestile bune nu se opresc aici, avand in vedere ca vorbim despre o prajitura delicioasa, cu continut proteic, nu foarte dulce, care merge de minune servita ca gustare, intre mese.

Cu siguranta si tu vei adora aceasta reteta de brownie sau negresa americana. In esenta, este similara ca gust cu traditionala reteta de negresa specifica poporului roman. Dar, ingredientele din care este conceputa cea de astazi sunt mai eficiente atunci cand vorbim despre silueta si mentinerea starii de sanatate.

Asa ca pregateste-te sa prepari un desert minunat, care poate fi si un mic dejun frugal, in special daca nu esti genul de persoana care mananca prea mult la micul dejun.

Reteta de brownie sau negresa americana

Ingrediente:

• Fasole rosie conserva – 250g;
• Faina – 60g;
• Cacao – 30g;
• Banana – 1 bucata,
• Lapte de migdale neindulcit – 200 ml;
• zahar brun – 50 g

Mod de preparare:

Spala bine boabele de fasole, apoi pune in blender fasolea, banana si laptele de migdale. Adauga restul de ingrediente. Intre timp, deschide cuptorul pentru a se incalzi la 180 de grade.

Coace in cuptorul incins la 180 grade timp de 25 minute, in tava antiaderenta neunsa sau tapetata cu hartie de copt. Lasa un pic sa se raceasca si bucura-te de un desert minunat, alaturi de un ceai sau o cafea.

Prajitura fara zahar, lactate si faina – RETETA

Ingrediente:

– 1/2 cana de unt de arahide

– 1/2 cana de fulgi de ciocolata fara lapte

– 1/2 avocado pe care il pisezi

– 2 cartofi dulci fierti

– 4 linguri de lapte de cocos…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Reteta de brownie sau negresa americana – desert de POST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *