Limonada neagra – beneficii pentru sanatate

Poate ca nu ai mai auzit pana acum, dar limonada neagra exista si este chiar foarte sanatoasa, vei intelege imediat de ce. Ca sunt „la moda” tot felul de preparate care mai de care mai iesite din comun, stii deja.

Asa se face ca limonada neagra poate deveni trendul anului 2019, in special ca romanii sunt amatori de senzatii tari. Astazi vom afla mai multe despre acest tip de limonada si vei intelege de ce multi aleg sa o consume. Pentru ca nu este doar datorita aspectului interesant.

Substantele continute sunt foarte sanatoase, in special carbunele activ care va conferi culoarea neagra bauturii tale. Nu te asteptai la asta?!

Limonada neagra – de ce este recomandata?

Se pare ca acest carbune activ este in mare voga anul acesta, asa ca nu este de mirare ca atatea restaurante au ales sa o serveasca. Inainte de toate, vrem sa te familiarizezi putin cu carbunele activ continut.

Cunoscut si sub denumirea de carbune medicinal, acesta este folosit de mii de ani in medicina traditionala, avand proprietati uimitoare. In special atunci cand vorbim despre sistemul digestiv, care va fi protejat in acest fel.

Atunci cand devine ingredient, adica atunci cand se foloseste in limonada neagra, aceasta devine si mai sanatoasa. Adica favorizeaza detoxifierea, sustine diminuarea colesterolului si are grija de bila.

Carbunele activ poate fi folosit si pentru indigestii de tot felul, dar este indicat sa nu se ia odata cu medicamente, pot exista efecte adverse.

De asemenea, este bine sa se astepte 1-2 ore dupa masa, pentru a o consuma. Poate elimina nutrientii din corp, daca se bea in timpul mesei.

Limonada neagra – cand sa o bei?

Daca vrei sa asiguri un tranzit intestinal minunat, este cel mai bine sa o servesti dimineata, pe stomacul gol. Folosesti o lamaie la un pahar, este important sa fie intensa aroma pentru a potenta efectele.

Limonada neagra – reteta:

  • sucul de la o lamaie
  • 1-2 capsule de carbune activ
  • indulcitor, la alegere
  • apa plata

Mod de preparare

In primul rand, vei stoarce lamaia pe care o vei amesteca cu acest carbune activ. Se va indulci si se va pune apa plata in pahar. Dupa cum vezi, se obtine foarte simplu!

Si nu-ti face probleme. Limonada neagra nu are un gust ciudat, carbunele activ nu are nicio aroma. Probabil ca va fi putin ciudat sa bei o bautura neagra, dar probabil ca vei fi multumita de rezultat.

Poti cere parerea unui specialist, daca esti sceptica in ceea ce priveste bautura.

Limonada cu turmeric – slabeste inteligent!

Limonada cu turmeric este minunata pentru sanatate, in special ca acest condiment pare ca poate sa le vindece pe toate. Fie ca vorbim despre cancer, probleme digestive, raceli si chiar slabit, turmericul te poate ajuta…vezi reteta aici >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *