Ce se intampla cu femeile la varsta de 33 de ani

Vei ramane uimita cand vei afla ce se intampla cu femeile la varsta de 33 de ani, in special ca este ceva la care nu te-ai fi asteptat. Putem doar sa-ti spunem ca are legatura cu mamele, asa ca daca te-ai inteles bine cu a ta, avem vesti bune.

Se pare ca la aceasta varsta incepi sa te „transformi” in mama ta! Cel putin la aceasta concluzie au ajuns oamenii de stiinta. De fapt, studiul arata ca la aceasta varsta femeile incep sa semene tot mai mult cu mamele lor, din punct de vedere comportamental.

Ce se intampla cu femeile la varsta de 33 de ani? Dr. Julian De Silva, medicul care a condus aceasta cercetare a ajuns la concluzia ca femeile isi doresc, la nivel inconstient, sa fie precum mamele lor.

Studiul este de-a dreptul fascinant, iar fenomenul despre care vorbim incepe inca de la 30 de ani. Atunci femeile deja devin asemanatoare mamelor.

Ce se intampla cu femeile la varsta de 33 de ani – ce zic expertii?

Dr. Julian De Silva a intervievat mai bine de 2.000 de persoane, intrebandu-le cand au observat ca incep sa se poarte precum parintii. I-a intrebat cand au inceput sa aiba pareri similare, aceleasi atitudini, reactii, etc. Studiul a aratat ca mai bine de 52% dintre femei au inceput sa se poarte precum mamele lor incepand cu 30-35 de ani. 26% dintre acestea au adoptat aceste atitudini la varste cuprinse intre 35-40 ani si doar 10% au inceput sa imite mamele dupa ce au implinit 40 de ani!

Ce semnificatie are acest studiu? Ce se intampla cu femeile dupa varsta de 30 de ani? Ei bine, probabil ca vei incepe sa ai pareri similare cu ale parintilor, vei manca aceleasi lucruri, ba chiar vei folosi anumite expresii pe care nu le puteai suferi in copilarie.

Desigur ca aceasta schimbare nu este neaparat negativa! Exista multi oameni care au fost foarte fericiti in copilarie. Cu toate acestea, s-ar putea sa te sperie putin aceasta transformare, nu-i asa?

Conform lui Dr. Julian De Silva, toata aceasta schimbare se petrece datorita faptului ca devii parinte, incepi sa te comporti ca atare. Adica asa cum erai obisnuit! Multe femei devin mame chiar in jurul varstei de 30 de ani. Asa ca este de inteles de ce incearca sa imite comportamentele mamelor.

Pentru ca inca nu l-au format pe al lor si nu stiu exact cum sa se comporte. Asa ca, daca stii ca ce ai invatat tu in copilarie este constructiv si pentru micutul tau, nu va fi o problema!

Ce se intampla cu femeile si de ce vor sa devina ca mamele lor

In subconstient se poate produce aceasta schimbare, in special ca multe dintre noi am avut mame responsabile, care au prins o perioada de transformare interesanta. Adica acestea au prins si perioada in care mergeau la serviciu si erau nevoite sa acorde atentie si copiilor. O mare provocare, daca stam sa ne gandim!

Devii mai constienta de mama ta chiar la varsta la care aceasta ti-a dat viata, de cele mai multe ori. Asa ca fii mandra de ea si adopta cu precadere acele obiceiuri care te-au ajutat sa devii mai buna. Modeleaza-te si ai grija sa fii disciplinata si atenta la tine insati. Nu te lasa ghidata de acele comportamente nocive care stii ca ti-au facut rau.

Pe de alta parte, barbatii incep sa fie influentati de tatii lor dupa varsta de 34 de ani, mai declara specialistii. La ce te ajuta aceste informatii? Ai putea sa tragi o concluzie sanatoasa dupa ce cunosti si parintii partenerului de viata. In acest fel vei sti daca sunteti influentati in bine sau in rau.

Asadar, doar tu poti alege daca vrei sa incurajezi aceasta transformare sau nu. Noi ne putem educa singuri mai bine decat credem, asa ca nu ai de ce sa fii speriata. Ai incredere in tine si schimba-te in persoana care stii ca esti, de fapt.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *