Studiu: femeile cu fundul mare sunt mai destepte!

Poate nu te asteptai la asa ceva, dar cercetatorii au verificat si studiat, ajungand la concluzia ca intr-adevar, femeile cu fundul mare sunt mai destepte, decat restul. Asa se face ca formele nu ar arata doar fertilitatea unei femei, ci si alte aspecte care merg mult mai departe.

Desigur ca sute de ani s-a crezut ca femeile cu forme generoase sunt mult mai apetisante si mai dorite de barbati. Alta informatie pe care anumite studii o valideaza. Se pare ca barbatii considera ca o femeie cu fundul mare va putea mult mai usor sa poarte o sarcina. Desigur, acest lucru il poarta la un nivel inconstient, fiind o informatie trimisa de la stramosii nostri.

Ca femeile cu fundul mare sunt mai destepte este o afirmatie cu care sunt de acord cercetatorii britanici, asa cum era de asteptat. Acestia au dezbatut intens subiectul, iar recent l-au dat publicitatii.

Femeile cu fundul mare sunt mai destepte – care este explicatia oamenilor de stiinta?

Ei bine, asa cum era de asteptat, acestia au venit cu anumite argumente care sa sustina teoria. Asa ca ti le vom prezenta pe indelete. Daca ai forme proeminente este un motiv de reala bucurie, avand in vedere ca acesta este un adevarat cadou din partea naturii. Suna interesant, nu-i asa?

Conform specialistilor, depozitele de grasime din jurul feselor si a coapselor arata faptul ca femeia cu pricina ar avea un nivel scazut de colesterol „rau”. Tocmai ca aceste femei au un nivel ridicat al colesterolului sanatos, asa ca vasele de sange nu sunt ingrosate.

Grasimea care se afla situata sub talie are cu totul si cu totul alt rol fata de cea de deasupra taliei. Spre exemplu, cea dintai se reduce mai greu, dar si elibereaza mai putine substante nocive. Dar ce legatura au toate aceste cu faptul ca femeile cu fundul mare sunt mai destepte?

Incet, incet, ajungem si acolo. Voiam sa iti detaliem si alte beneficii ale unui fund putin mai mare. Tocmai pentru ca doamnele care au forme proeminente sa nu se mai simta lezate.

De asemenea, aceste femei au si mai multi hormoni de tip leptina, care regleaza pofta de mancare si implicit greutatea. Exista in numar mai mare si adiponectina, care previne bolile de stomac si cele ale vaselor de sange.

Cercetatorii au mai declarat si ca femeile cu solduri late traiesc mai mult, conform altor studii in domeniu.

Femeile cu fundul mare sunt mai destepte, iar explicatia nu este deloc complicata. Acestea au un exces de Omega-3 in organism, acid care hraneste si sustine buna functionare a creierului. Asa se face ca viitorele mamici cu forme generoase dau nastere unor copii mai inteligenti, observa specialistii.

Asadar, depozitele de grasime de la nivelul feselor ajuta la dezvoltarea creierului, intr-un fel, gratie acizilor Omega- 3 stocati la acel nivel.

Femeile cu fundul mare sunt mai destepte – asa ca nu va mai complexati!

Exista foarte multe reprezentante ale sexului frumos care ar face orice pentru a avea forme mai putin generoase. Uneori se infometeaza sau fac sport in exces, doar pentru a scapa de rotunjimi. Dar nu este intotdeauna cazul. Daca ai forme naturale proeminente si nu ai depasit indicele de greutate, nu ai de ce sa iti faci probleme.

Fii mandra de formele tale si simte-te cat mai bine in propria piele. Nu uita ca cel mai important este sa ai grija de tine, sa mananci sanatos si sa te eliberezi de stres. Iar cercetatorii recomanda aceste lucruri!

4.2/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *