Scapa de cosuri in mod natural!

Da este posibil si pentru tine, asa ca astazi vei afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de cosuri in mod natural, chiar la tine acasa. Cine a spus ca tratamentele costisitoare, la salonul de infrumusetare sunt cele mai bune s-a inselat amarnic. Asa cum vei vedea in cele ce urmeaza, exista o gramada de remedii pentru a scapa de aceasta problema rapid.

Este un aspect neplacut asa ca te intelegem perfect, este normal sa vrei sa le elimini cat mai repede. Iar astazi vei afla exact ce este de facut.

Asadar, te provocam sa incepi sa folosesti remedii naturale si la indemana oricui. Stim, probabil te gandesti ca daca cele profesionale nu au functionat, cum sa te ajute acestea?! Ei bine, da-le o sansa, s-ar putea sa ramai placut surprinsa!

Vei putea scapa de cosuri aproape peste noapte, daca vei pune aceste solutii in aplicare.

Scapa de cosuri in mod natural – ce remedii naturiste sa folosesti?

Otet de mere. Abunda in proprietati antibacteriene, care te vor ajuta sa scapi de infectiile care duc la aparitia cosurilor. Dilueaza putin otet de mere si foloseste-l pe post de tonic. Tamponeaza zonele afectate, cu ajutorul unei dischete demachiante, inainte de culcare. Vei ramane uimita de efectele pozitive.

Miere si scortisoara. Ambele contin elemente antibacteriene si anti-inflamatoare, asa ca te vor ajuta foarte mult. Amesteca 2 lingurite de miere si o lingurita de scortisoara, pentru a crea o pasta. Depoziteaz-o intr-un borcanel de sticla. Foloseste acest remediu de 2-3 ori pe saptamana, daca stii ca acneea iti face probleme. Aplica masca si las-o sa actioneze pret de 10-15 minute.

Aloe vera. Are in compozitie acid salicilic si sulfur, care sunt perfecte in lupta cu cosurile. Le vor usca, dar pielea ta va fi hidratata si sanatoasa in continuare, asa ca va scadea riscul de a face cosuri.

Ulei tea tree. Cunoscut pentru proprietatile sale benefice, te poate ajuta enorm. Pentru a scapa de cosuri in mod natural ar fi bine sa folosesti acest remediu super eficient. Dilueaza cateva picaturi de ulei tea tree cu putina apa si aplica, cu ajutorul unei dischete de bumbac, de 2 ori pe zi.

Scapa de cosuri in mod natural – lamaie si ceai verde?!

Lamaie. Aciditatea lamaii o tranforma pe aceasta intr-un exfoliant, iluminator si dezinfectant natural de exceptie. Poate preveni aparitia cosurilor, iar vechile cicatrici de la acnee vor fi diminuate. Asa ca aplica putin suc de lamaie pe zonele afectate. Asteapta putin, iar apoi clateste cu putina apa calda.

Ceai verde. Este bogat in antioxidanti, flavonoizi si tanin, asa ca este foarte util in lupta cu acneea. De asemenea, are rolul de a reduce productia de sebum, asa ca va fi prevenita aparitia acestora. Fierbe apa si lasa ceaiul verde la infuzie pentru 15 minute. Lasa-l sa se raceasca. Fa un amestec in care o treime va fi ceai verde, o treime otet de mere, iar alta treime apa. Aplica pe zonele afectate si lasa sa actioneze pret de 30 de minute.

Gheata. Daca ai cosuri inflamate, una dintre cele mai simple metode de a le stopa este gheata. Senzatia de frig va duce la calmarea inflamatiilor. Pune putina gheata intr-o fasa de material si aplica pe zona afectata de cosuri. Pentru a scapa de cosuri in mod natural nu lasa gheata mai mult de un minut sa actioneze. Altfel pielea va fi afectata.

Cum poti scapa in mod natural de cicatricile lasate de acnee?

Poti folosi un amestec de iaurt si castraveti, care va ajuta la regenerarea pielii si inlocuirea acesteia. Asa ca pune o lingura de iaurt si una de suc de castraveti. Amesteca bine si aplica pe zona cu cicatrici. Dupa 15 minute poti sa o inlaturi cu apa rece.

Sucul de papaya este alta metoda eficienta. Bogat in vitamina A, are rolul de a intretine sanatatea pielii si de a inlatura celulele moarte. Asa ca aplica suc natural de papaya si, la fel ca inainte, lasa sa actioneze pentru 20 de minute. Vei ramane uimita de efectele sale pozitive.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *