Crema antirid facuta acasa – iata reteta!

Daca si tu vrei sa ai un ten sanatos si luminos, ar fi o idee minunata sa incerci aceasta crema antirid facuta acasa. Da, chiar tu iti poti pregati o crema cu efect regenerant puternic. Si unde mai pui ca este si naturala, asa ca nu va trebui sa te folosesti de cele pline cu chimicale, din comert.

O crema antirid facuta acasa va fi super eficienta, asa ca nu iti face griji. Cremele costisitoare sunt de cele mai multe ori, inutile. Sau nu fac nimic in plus fata de una obisnuita.

In schimb, una care abunda in uleiuri esentiale si naturale s-ar putea sa aiba un efect mult mai bun. Vrei sa incerci? Iata reteta, mai jos.

Crema antirid facuta acasa, cu miros natural de trandafiri

Pentru ca vrem sa te bucuri de mirosul si efectul unic al trandafirilor, aceasta crema antirid va contine si faimoasa apa de trandafiri. Iti recomandam sa treci pe la un plafar sau magazin naturist, pentru a cumpara cele mai calitative ingrediente.

Nu iti face griji, exista multe magazine specializate, asa ca nu va fi deloc greu sa obtii ceea ce iti doresti.

Crema antirid – reteta minune:

– 10 linguri de ceara de albine

– o lingura ulei de trandafiri

– 150 grame de ulei de migdale

– o lingura apa de trandafiri

Cum se va prepara?

Nu este deloc ceva complicat. Vei topi ceara intr-o oala, iar cand vezi ca s-a descompus, adaugi celalalte 2 uleiuri, cel de trandafir si migdale. Amesteca bine cu o lingura de lemn si adauga si apa de trandafiri, la final. Asigura-te ca s-a omogenizat bine totul si toarna intr-un recipient din sticla. Lasa sa se raceasca si mai bine si abia apoi pune capacul si depoziteaza produsul in baie sau alt loc mai intunecat.

Crema antirid facuta acasa – cat de des sa o aplici?

Iti recomandam sa o aplici seara, pe gat si ten. Maseaza bine pana intra continutul in piele si te vei bucura de efectele sale, in scurt timp.

Nu uita sa folosesti crema hidratanta si de dimineata, inainte de a aplica machiajul. Cumpara cosmetice care au factor de protectie (SPF), in special vara. De asemenea, iti recomandam sa alegi mai des cremele si produsele naturiste. Vor proteja tenul tau si vor preveni procesul de imbatranire, succes!

Crema de plaja facuta acasa – metoda de preparare si ce trebuie sa stii

Aceasta crema trebuie sa fie cu adevarat eficienta atunci cand vine vorba de protectia solara, asa ca gradul de eficacitate este unul ridicat. Pentru ca acest lucru sa se petreaca intr-adevar, trebuie sa ai grija ca unul dintre ingrediente, adica oxidul de zinc, sa fie in proportie de 20%. In acest fel, crema de plaja facuta acasa va avea un grad SPF de 20. Ceea ce este foarte bine.

Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:

– 1/2 cana de ulei de cocos

– 1/4 cana unt de shea …vezi reteta completa aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *