Distractie si pregatire la matematica in vacanta de vara! Ce trebuie sa stie copilul tau

Distractie si pregatire la matematica in acelasi timp, acesta ar trebui sa fie telul unui parinte. In special ca este atat de important ca educatia sa fie mereu pe primul plan. Fie ca vorbim despre matematica, romana, istorie sau geografie. Nu ai cum sa il sustii pe cel mic in mentinerea unui intelect activ decat daca ai grija sa ai la indemana tot ceea ce ii trebuie.

Asa ca astazi iti propunem peste 200 de exercitii amuzante la matematica, perfect adaptate preocuparilor copiilor din clasele III-IV!

Stim, copilul dvs. este in vacanta. E o perioada binemeritata de relaxare, desigur, dar totodata, din punct de vedere scolar, este si o perioada periculoasa: o pauza totala timp de 3 luni, mai ales la matematica, il poate face pe copilul dvs. sa uite tot ce a acumulat pana acum.

Ceea ce inseamna ca la toamna va fi necesar un efort suplimentar de reamintire, efort care se poate dovedi nu numai obositor, ci si descurajant. Ce este de facut?

Distractie si pregatire la matematica – da, este posibil!

Solutia e simpla: pastrarea unui contact permanent cu matematica pe timpul vacantei, un contact distractiv , constand in exercitii care il vor atrage ca un magnet pe copilul dvs. De ce? Pentru ca sunt concepute ca o forma de divertisment, detalii aici >>>

Gasiti asemenea exercitii (peste 200) in culegerea Matematica Distractiva – Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a care si-a dovedit eficienta extraordinara in anii trecuti!

Ce este iesit din comun la aceste exercitii distractive?

Foarte simplu: ele sunt gandite de specialisti de top in psihologia copiilor si reusesc sa transforme pregatirea scolara in „ceva” interesant, distractiv si mai ales eficient.

Distractie si pregatire la matematica – copilului ii va face placere sa invete in acest mod

Copilul va progresa spectaculos, isi va dezvolta interesul pentru matematica, dar si pentru alte discipline, si va capata astfel deschiderea pentru o pregatire pe termen lung, pentru startul intr-o cariera de succes. Inutil sa mai spunem ca nu va avea probleme la niciun examen scolar important, gen admitere la liceu, bac sau admitere la facultate.

Cele 200 de exercitii sunt in deplina concordanta cu programa scolara si reusesc intr-un mod nou si totodata distractiv sa faca doua lucruri:

1) sa prezinte si sa fixeze profund, pentru toata viata, elementele de baza ale matematicii;
2) sa trezeasca interesul si curiozitatea copilului dvs. pentru aceasta disciplina, astfel incat studiul ei sa vina de la sine.

Comandati acum Matematica Distractiva – Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a, detalii aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *