Cauzele spirituale ale bolilor – ce trebuie sa stii

Probabil ai auzit si tu vorbindu-se despre cauzele spirituale ale bolilor si poate ca ti-a fost trezit interesul, in acest sesn. Chiar daca crezi sau nu in aceste ipoteze, poate ca nu ar fi rau sa afli cateva informatii despre posibilele cauze ale bolilor si nu ne referim aici la cele de factura medicala.

Nu doar lipsa de minerale si vitamine sau ghinionul te fac sa ai o boala. Nicidecum. Sunt multe alte motive in spate, pe care nici nu le banuiesti. Exista clarvazatori si calugari care explica de ce spiritul, adica sufletul este cel care ne trimite lectii pentru a invata.

Pe de alta parte, exista si psihologi si medici care spun ca gandurile si starea mentala ne infuenteaza enorm. Acestea se numara printre cauzele spirituale ale bolilor.

Probabil ai observat si tu ca atunci cand gandesti pozitiv totul merge de minune. Atunci cand esti suparata totul se destrama si de multe ori chiar si sanatatea este afecta… Acum stii de ce, totul este interconectat, fara doar si poate.

Samanii sunt de aceeasi parere, nimic nu apare din senin, cu siguranta este ceva de invatat in spatele fiecarei boli.

 

Cauzele spirituale ale bolilor, la ce se refera, de fapt?

Samanii, care sunt atat femei cat si barbati, care pot intelege mai bine legatura dintre spirit si trup, considera ca exista o legatura stransa intre cauza si efect. Adica, tot ceea ce se intampla, accidentele, loviturile, cazaturile, etc, toate sunt consecinte.

La fel se petrece si atunci cand suferim din cauza bolilor, cum ar fi: cancerul, scleroza multipla, bolile de inima, hepatita, etc. Chiar si faptul ca imbatranim si murim, toate acestea sunt doar efecte. Daca este sa vorbim despre cauzele spirituale ale bolilor, samanii sunt de parere ca exista doar trei: dizarmonie, frica si pierderea sufletului.

Interesant, nu-i asa? Haide sa vedem la ce se refera fiecare, in parte:

– dizarmonie. Aceasta este prima cauza, in general. Este valabila mai ales in situatiile celor care pierd pe cineva iubit, iar apoi se imbolnavesc rapid. Pur si simplu nu pot accepta aceasta situatie, iar corpul reactioneaza si creeaza o boala precum cancerul.

Se intampla in special in cazul cuplurilor batrane, atunci cand moare un partener. Dar nu este obligatoriu sa fie asa. Cancerul, la fel ca restul bolilor cronice si autoimune arata un nivel ridicat de stres, la care corpul este supus. Doar in acest fel se explica aparitia din senin a acestor afectiuni. Vestea cea buna este ca se pot vindeca, la fel de repede cum au aparut. Este nevoie de dedicare, liniste, nutritie corespunzatoare si incredere. Incearca sa fii cat mai stabila, pentru a nu crea altfel un mediu propice bolilor

– frica. Se numara fara doar si poate printre cauzele spirituale ale bolilor si nici nu este de mirare. Frica este cu adevarat distructiva si nici nu este de mirare. Stiai ca atunci cand ti-e frica, tot sistemul imunitar este paralizat si nu mai poate face fata bolilor? Frica este extrem de puternica, asa ca nu o lasa sa te acapareze, sub nicio forma. Las-o deoparte si fii optimista, orice ar fi. Exista multe carti spirituale pe aceasta tema, poate nu ar fi rau sa citesti macar una, pentru a intelege mai bine fenomenul. Recomandam „Iubirea inseamna renuntarea la frica”, de Gerald G. Jampolsky

– pierderea sufletului. Aici samanii se refera la cei care au suferit traume puternice, atunci cand oamenii simt ca s-au pierdut pe ei insisi. Acei oameni pot suferi din pricina unor depresii severe si multe alte boli periculoase. Aceste cazuri pot fi declansate de o despartire violenta, un accident, o tradare, o operatie grea, iar lista poate continua. Ceva ce a facut o persoana sa se schimbe dramatic

Cauzele spirituale ale bolilor, de ce nu sunt sustinute de stiinta?

Din pacate, acestea nu sunt vazute cu ochi buni de toti cercetatorii. Unii vad o legatura intre acestea, pe cand altii o neaga cu totul. Care sa fie adevarul? Cauzele spirituale ale bolilor sunt mai important decat ai crede?

Pentru a te lamuri fa propria ta cercetare si afla mai multe despre conexiunea dintre minte, trup si spirit. Succes!

 

 

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *