Cheia fericirii – munca de acasa, in pijamale!

Poate ca nu stiai, dar cheia fericirii, sau cel putin una dintre ele, este munca de acasa. Da, este una dintre facilitatile cele mai cautate si dorite. Oamenii din intreaga lume isi doresc sa petreaca mai mult timp acasa.

In special cand au dat bani grei pe casele lor…si de multe ori sunt plecati intreaga zi. Cheia fericirii este si sa te simti in siguranta. Si cat mai in largul tau. Asa ca nu este de mirare ca oamenii vor sa lucreze de acasa.

Iar daca stii ca te poti trezi mai tarziu si poti munci in pijamale…si mai bine!

Cheia fericirii – munca de acasa…?

Din ce in ce mai multi freelanceri si antreprenori lucreaza remote sau de acasa. Multi au senzatia ca acestia sunt lenesi sau ca nu se omoara cu munca. Nimic mai fals! Se pare ca cei care muncesc de acasa, in pijamale, sunt mult mai fericiti. Si nici nu este de mirare de ce.

Sunt oameni care muncesc 1-2 zile pe saptamana de acasa sau alti care muncesc remote tot timpul. In functie de stilul fiecaruia. Exista persoane care vor sa mai mearga si la birou. Pe cand altele nu vor sa auda…

Cheia fericirii – beneficiile lucrului de acasa

Cercetatorii sunt de parere ca este extraordinar de sanatos pentru psihic sa lucrezi de acasa. Apropo, asta nu inseamna ca aceste persoane sunt superficiale sau pierde-vara. Studiile americane au aratat ca cei care lucreaza de acasa castiga uneori mai bine decat ceilalti.

Un studiu american a aratat ca cei care lucreaza remote sunt, in medie, mai multumiti si fericiti decat restul. Cei care lucreaza de acasa au senzatia ca viata lor a devenit mult mai frumoasa.

Concluzia? Acestia fac deseori mai multi bani sau cel putin la fel ca ceilalti…plus ca sunt mult mai fericiti!

Cheia fericirii – munca de acasa poate fi mai eficienta

Brigham Young University a observat ca cei care lucreaza de acasa pot munci mai mult fata de cei de la birou. Fara sa se planga, pentru ca se simt mai relaxati. Nu mai pierd vremea pe drum, pot sa stea acasa, in pat si sa lucreze. Asa ca sunt mult mai multumiti de viata.

Este normal sa fie asa. Asa ca nu te sfii sa iti iei un job remote, s-ar putea sa fie cheia fericirii. Ce zici, in curand vei munci de acasa, in pijamale, in timp ce sorbi dintr-o cafea preparata chiar de tine?

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *