Un nou inceput in fiecare primavara! Sfaturi pentru o viata mai buna

Este cat se poate de adevarat, avem parte de un nou inceput in fiecare primavara. Dar cum putem sa ne schimbam existenta, atunci cand natura se trezeste la viata? Cea mai buna metoda este aceea de a o imita! Natura are o intelepciune desavarsita, asa ca daca ea poate reinvia precum pasarea Phoenix din propria cenusa, la fel poti face si tu.

Cum sa ai un nou inceput in fiecare primavara? Incepe si tu sa mananci din nou mai sanatos, sa faci miscare, sa ai noi teluri, sa te eliberezi de stres si oameni care nu iti fac bine.
Indiferent ce iti doresti, este momentul sa o faci! Care moment este mai bun decat cel prezent? Iesi afara la o plimbare si gandeste-te ce ti-ai dori sa faci in viitorul apropiat. Nu uita ca viata este scurta, asa ca este momentul sa o traiesti din plin, chiar acum.

Un nou inceput in fiecare primavara – incepe cu o noua activitate!

Cu siguranta sunt lucruri pe care ti-ai dori sa le incerci, dar dintr-un motiv sau altul le tot amani. Este momentul sa treci la actiune, in special daca este vorba despre ceva ce stii ca te-ar bucura. Noile cercetari in domeniu arata ca atunci cand devii mai fericit, inclusiv sistemul imunitar devine mai activ.

De asemenea, starea de spirit pozitiva conduce la evenimente asemanatoare, plus ca vei avea o dispozitie mai buna. Cu alte cuvinte, cu cat te simti mai bine, cu atat vei avea tendinta de a te purta mai frumos si cu cei din jur. Un lucru mic, ca o activitate placuta, te poate ajuta sa iti schimbi viata in bine, pas cu pas…

Asa ca inscrie-te la acel curs de gatit, mergi la sala sau iesi la alergat, petrece mai mult timp cu prietenii sau invita partenerul de viata la un restaurant…Sunt multe lucruri pe care le poti face pentru a avea o viata mai buna.

De asemenea, nu uita ca yoga si meditatia te pot ajuta foarte mult in acest sens. Cu cat te eliberezi mai bine de ganduri si framantari, cu atat vei avea o viata mai frumoasa, din toate punctele de vedere.

De ce sa faci yoga? Pentru ca te va ajuta sa fii mai bine!

O parte din AVANTAJELE practicarii celor 50 de exercitii yoga, pe care dorim sa ti le prezentam astazi:

elimina stresul
amelioreaza tensiunile psihice, depresiile, nevrozele
imbunatateste o serie de afectiuni ale corpului fizic
amplifica memoria si procesele mentale
echilibreaza toate structurile fiintei
stimuleaza sistemul imunitar
induce o stare profunda de calm si pace interioara
deschide calea catre intelepciune
elibereaza fiinta de prejudecati, inhibitii si limitari
imbunatateste capacitatea de a comunica cu ceilalti, detalii aici >>>

Un nou inceput in fiecare primavara – incepe sa ai mai multa grija de tine

…iar dieta este primul lucru care ar trebui sa te preocupe. Nu de alta, dar ceea ce mananci influenteaza foarte mult si felul de a fi. Ca sa nu mai vorbim despre silueta. Este momentul sa alegi mai des alimente naturale, cum ar fi salatele, fructele, legumele si nucile. Cauta sa mananci mai putine alimente animale, vei remarca faptul ca te vei simti mai bine.

Cauta retete de mancaruri sanatoase si hranitoare pentru a incepe primavara cu dreptul. O silueta armonioasa te va ajuta sa ai un psihic mai echilibrat, ceea ce va conduce la o existenta mai fericita.

Ce poti manca primavara? In afara de verdeturile specifice sezonului, cauta sa mananci mai des supe creme de legume, linte, salate cu ton si branza feta, peste la gratar si legume la cuptor, etc. Mancaruri nutritive, dar care nu sunt prajite sau semipreparate. Incepe sa gatesti tu cele mai gustoase preparate, in acest fel vei sti ca mananci sanatos.

Bucura-te de alegeri mai bune si intelepte, iar viata ta se va schimba mai repede de ai fi crezut.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *