Retete de smoothie cu sfecla. Pentru un organism super puternic

Aceste retete de smoothie cu sfecla pe care urmeaza sa ti le prezentam ar trebui sa le incerci cat mai repede. Pentru ca vrei sa previi bolile, racelile si alte afectiuni care pot aparea, in special in sezonul rece. Am mai discutat despre sfecla si proprietatile sale antioxidante remarcabile.

Asa ca este momentul sa o redescoperi, daca nu ai facut-o deja. Consuma mai des salate, sucuri si incearca si aceste retete de smoothie cu sfecla.

Te vei bucura sa stii ca organismul tau va fi fortificat, iar sistemul imunitar va functiona mai bine ca oricand. In mod normal, este cel mai bine sa prevenim diversele afectiuni, in loc sa ne trezim bolnavi… Asa ca haide sa vedem ce putem face!

Retete de smoothie cu sfecla – vrei sa le incerci?

Sa incepem cu o reteta care are la baza si minunatele fructe de padure. Asa ca va preveni cu succes si racelile specifice sezonului.

Smoothie cu sfecla si fructe de padure

Ingrediente:

– 150 grame de sfecla rosie fiarta

– o lingura de suc de lamaie

– 100 grame fructe de padure

Mod de preparare

Se adauga totul in blender si se amesteca pana la omogenizare. Bea acest smoothie pe post de gustare sau chiar la micul dejun. In special daca nu iti plac dejunurile copioase de la prima ora.

Retete de smoothie cu sfecla – ce ar fi sa le incerci?

O alta reteta interesanta este cea cu sfecla in stare cruda, de aceasta data. Dar vom adauga si un ingredient secret, super gustos si aromat.

Smoothie cu sfecla si ananas

– o sfecla de marime medie

– o cana de ananas

– o lingurita de miere

– o mana de zmeura sau capsune

Mod de prepare

Se curata sfecla si se taie cubulete, la fel si ananasul. Se adauga totul in blender cu o 1/2 cana de apa plata. Amesteca bine de tot si serveste cat este proaspat. Este alta alternativa la micul dejun clasic.

Ce alte efecte mai are sfecla rosie asupra organismului tau?

1. Vindeca bolile canceroase. Sigur ai auzit pana acum despre aceste studii. Nu putini sunt cei care au baut sfecla timp indelungat si au reusit sa isi curete trupul de boli. Sfecla rosie poate contribui la stabilizarea PH-ului in corp, ajutandu-ne sa devenim mai “alcalini”.

2. Nu ingrasa. Poti manca sau bea suc de sfecla linistita, avand in vedere ca acesta nu te va face sa te ingrasi. Are putine calorii si imbunatateste metabolismul. Are doar 40 de calorii la suta de grame, asa ca o poti consuma in voie.

3. Sustine efortul si activitatile sportive…mai multe aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *