Dieta la ore fixe. Slabeste mancand ceea ce iti place

Dieta la ore fixe te va incanta, mai mult ca sigur. In special ca restrictiile pe care le vei avea nu sunt nici pe departe atat de greu de urmat. Poti avea grija de silueta si poti slabi si fara eforturi majore.

Evident ca rezultatele vor fi si mai bune daca urmezi si un regim, dar se pot da jos cateva kilograme doar urmand dieta la ore fixe. Ce ai de facut? Ce trebuie sa stii despre aceasta metoda interesanta de a slabi? Bineinteles ca cea mai importanta regula este aceea de a manca la ore exacte, asa cum mentioneaza si titlul.

Surprinzator, dar si aceasta disciplina atat de simpla te poate ajuta sa slabesti mai usor decat ai fi crezut. Cand vei incepe sa mananci la ore exacte, in fiecare zi, rezultatele vor incepe sa vorbeasca de la sine.

Dieta la ore fixe. Ce trebuie sa stii?

Ca simpla regula mentionata mai sus te va ajuta enorm in procesul de slabire. Stim ca pare greu de crezut, dar aceasta rutina de a manca la ore fixe ajuta enorm organismul. Ca sa nu mai spunem ca arderile vor fi incurajate, asa ca vei arde cu succes grasimile. Desigur ca ideal ar fi sa incepi sa mananci sanatos in aceasta perioada.

Adica nu este cea mai buna idee sa consumi un burger cu cartofi prajiti la ora exacta. Desigur ca poti manca si fast-food, dar mai rar, daca vrei ca rezultatele sa fie uimitoare. Axeaza-te pe salate, gratare, tocanite de legume, supe creme, fructe, nuci, seminte, cereale, etc.

Din fericire exista o gramada de alimente super sanatoase care te vor ajuta sa dai jos rapid acele kilograme in plus. Asadar, specialistii recomanda sa ai 3 mese pe zi si 2 gustari.

Singura regula clara va fi cea a orelor efective.

Asadar, iata la ce ore vei manca si ce vei consuma:

Ora 7 – mic dejun

Ora 10 – gustare

Ora 13 – pranz

Ora 16 – gustare

Ora 19 – cina

Dieta la ore fixe – vei manca din 3 in 3 ore

Ceea ce nu poate fi decat o veste buna, avand in vedere ca nu ti se va face prea foame intre mese. In special daca mananci ceva nutritiv. Desigur ca poti manca la fel ca de obicei, doar ca trebuie sa respecti orele de mai sus. Dar daca vrei rezultate si mai bune, ar trebui sa-ti schimbi si alimentatia. Ramane la latitudinea ta.

Oricum vei pierde cateva kilograme, indiferent ce reguli iti vei impune.

Exemplu de meniu ideal in dieta la ore fixe:

Mic dejun – omleta dintr-un ou, salata de cruditati, o felie de paine integrala/ cereale integrale cu fructe si lapte de soia

Gustare – 2 mere/ o mana de fructe de padure

Pranz – supa crema de legume, orez cu gratar si o salata de varza/ supa crema de ciuperci, peste cu legume la cuptor

Gustare – un iaurt grecesc/ o mana de migdale/ 2 morcovi cruzi

Cina – salata greceasca/ 2 felii de paine integrala cu humus si cateva rosii cherry/ salata de vinete, un castravete, rondele de orez/ orez brun cu legume

Asa ar arata un meniu corect si eficient. Si dupa cum vezi, nu vei face foamea, doar ca probabil vei manca mult mai sanatos decat de obicei.

Nu uita sa bei apa din belsug, sa faci sport si sa dormi minim 7 ore pe noapte. Evident, aceste activitati sunt optionale in dieta la ore fixe, dar cu siguranta te vor ajuta enorm.

Asa ca ce ar fi sa mananci si tu la ore exacte?

Dieta Sarah Jessica Parker. Ce trebuie sa stii si de unde sa incepi?

Bun, cu siguranta ai vrea sa stii ce sa faci pentru a arata ca starul din Sex and the City. Poate ca schimbarea nu se va petrece peste noapte, dar iata ce am aflat despre actrita: este disciplinata. Iar in momentul in care vei fi si tu, schimbarea se va produce rapid.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

In primul rand, ar fi bine sa urmezi dieta pentru 30 de zile…vezi cum se tine dieta aici >>>

4.78/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *