Dieta cu cereale, eficienta si usoara

Dieta cu cereale este perfecta pentru acele femei care vor sa slabeasca in jur de 3 kilograme, fara prea mari batai de cap. Cu siguranta ai vrea un regim de slabit usor, care sa te ajuta sa iti redefinesti silueta, asa ca in curand vei afla principiile de baza.

Dupa cum probabil ai auzit deja, cerealele sunt extrem de benefice pentru sanatatea ta, asa ca ar fi o idee excelenta sa le consumi mai des. De ce sa nu tii chiar si o dieta de detoxifiere si slabire, bazata pe aceste ingrediente minune? Ramane de vazut ce trebuie sa consumi atunci cand tii dieta cu cereale, pentru a avea parte de cele mai bune efecte.

Asadar, iata o maniera de a pierde cateva kilograme in aproximativ 4-6 saptamani, intr-un mod sanatos si optim.

Dieta cu cereale a ajutat mai bine de 85% dintre persoanele obeze sa slabeasca, arata cercetarile in domeniul nutritiei. Cel mai bine este sa se combine mai multe tipuri de cereale, asa se pare ca se vor obtine rezultate optime.

Dieta cu cereale – cum se tine

La ce concluzie a ajuns Fundatia Britanica pentru Nutritie care a realizat studiul cu cereale asupra persoanelor supraponderale? Ei bine, in primul rand acestea au mancat cereale la micul dejun si pranz, timp de 2 saptamani. In rest, au putut mancat normal, dar ideea principala era sa introduca cerealele in alimentatie.

Urmatoarele 4 saptamani persoanele observate (adica 41 la numar) au mancat cereale doar la micul dejun, iar in rest nu au avut parte de restrictii. Desi au slabit in jur de 4 kilograme, tot este o descoperire importanta.

Daca vei tine dieta cu cereale vei stimula procesul natural de detoxifiere, ceea ce va conduce la fortificarea organismului.

Ce tipuri de cereale ar trebui sa consumi?

Este evident ca cele pline de zahar, fructe confiate si alte adaosuri nu sunt cele indicate. Este important sa alegi cereale integrale, cum ar fi:

– orz
– ovaz
– orez brun
– hrisca
– quinoa
– grau

Dieta cu cereale – meniul unei zile

– Mic Dejun: cereale integrale si lapte (cu grasimi putine), o cana de cafea fara zahar
– Pranz: la fel ca la micul dejun, se va consuma si o apa plata sau o limonada cu miere
– Cina: piept de pui sau curcan la cuptor cu o salata verde, putin ulei de masline si suc proaspat de lamaie. Se poate adauga si o portie de linte sau fasole verde

Gustari, de-a lungul zilei: se vor alege 2 sau 3 gustari. Exemple de gustari: 1 mar, o mana de alune neprajite si nesarate, 1 portocala, 1 kiwi, etc.

 

Poti consuma in voie: salata verde, broccoli, fasole verde, telina, castraveti, ardei gras, rosii, ridichi, fructe de sezon.

 

 

 

 

 

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *