Noutati in moda 2022. Ce trebuie sa stii?

Noutatile in moda 2022 te vor ajuta sa iti completezi garderoba in cel mai intelept mod. Astfel vei fi la curent cu ceea ce se poarta in acest sezon rece si ce urmeaza in noul sezon cald.

Stim ca inca suntem in plina iarna, dar nu-ti face griji, frigul isi va pierde din putere in cateva saptamani. Asa ca aceste noutati in moda te vor ajuta sa stii ce sa porti in aceasta primavara.

Inainte de a trece mai departe, vrem sa iti reamintim ca in acest moment se petrec REDUCERILE de iarna! Asa ca este de departe cel mai bun moment pentru a aduce nouatatea in garderoba ta. Detalii aici >>>

Dar ce mai pierdem vremea, haide sa vedem care sunt cele mai cautate piese vestimentare ale momentului!

Noutati in moda 2022 – trening sau costum sport

Fara doar si poate ai remarcat ca moda casual a invadat lumea intreaga, in special de la debutul pandemiei. Iar acest aspect ne-a incantat, avand in vedere ca, stand mai mult pe acasa, aveam nevoie de asa ceva.

Fie ca preferi un hanorac larg, un trening sau un costum sport din catifea, o pereche de pantaloni sau colanti lejeri, ai de unde alege. Iar daca preferi ceva de brand, nu iti face griji pentru buzunarul tau. In acest sezon rece poti gasi cele mai bune oferte la hanorace si treninguri, pentru toate gusturile si varstele!

Nu uita ca rozul aprins sau albastru au fost favoritele acestei ierni, asa ca poti extinde aceasta moda si in primavara lui 2022. Rozul pal, verdele smarald si lila au fost alte „vedete” incontestabile in randul hainelor sport.

Nu rata REDUCERILE epice de sezon, de peste 50% sau chiar 70% in unele cazuri, COMANDA si tu ACUM >>>

Noutati in moda 2022 – cizme lungi, rochii sau pulovere

Ce bine ca acestea merg de minune si primavara. In special ca in martie sau aprilie temperaturile nu sunt tocmai ridicate! Asa ca poti profita de marile reduceri de sezon pentru a cumpara acele piese vestimentare care merg purtate in nenumarate ocazii. Ca sa nu mai spunem ca le poti purta si iarna urmatoare. Uneori o rochie cu maneca lunga merge purtata si vara…Asa ca poti achizitiona o gramada de articole perfecte.

Iti sugeram sa nu uiti de impactul modei asupra Planetei si sa alegi acele haine care te reprezinta si care se pot asorta la nenumarate tinute si ocazii.

O rochie crem sau neagra, tricouri simple, hanorace intr-o culoare, cizme negre, adidasi casual sau blugi cu croiala clasica. Cumpara piese calitative, menite sa reziste mai multe sezoane, fara a-ti face probleme ca se vor uza.

Tot acum poti cumpara si urmatoarea geaca de iarna, pe care o vei putea purta si sezonul urmator. Dar pe care o vei achizitiona cu o reducere de peste 50%! Suna bine, nu-i asa?

Nu uita de gecile de piele, care sunt in trend tot timpul anului. Puloverele cu maneca scurta sunt alt must-have in 2022, asa ca asorteaza-le cu fuste, pantaloni, colanti si cizme.

Nu uita de accesorii, o pereche de cercei mari sau un ceas deosebit te vor ajuta sa fii in centrul atentiei.

PROFITA de reducerile epice la brandurile cele mai cunoscute din lume!

Cumpara ce iti doresti chiar ACUM, detalii aici >>>

4.75/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *