Ritualuri de dimineata. Cum sa ai o zi excelenta de luni?

Daca si tu te-ai saturat sa te gandesti ca este luni si nu ai chef de nimic, poate ar fi cazul sa incerci aceste ritualuri de dimineata. Atunci cand alegi constient sa iti incepi ziua cu dreptul, totul va decurge mult mai bine in viata ta.

Evident ca toti avem momente in care nu avem nicio tragere de inima sa ne dam jos din pat si sa ne incepem ziua. Fie ca este din cauza oboselii, a neputintei sau a lipsei de interes fata de ziua ce urmeaza. Nici nu conteaza atat de mult motivul. Ceea ce este important rezida in faptul ca sigur si tu ai vrea sa schimbi aceasta situatie.

Asa ca aceste ritualuri de dimineata pe care urmeaza sa ti le prezentam te vor ajuta sa te simti mai plina de viata, inca de la prima ora!

Ritualuri de dimineata. O cana cu apa si aer curat

Despre importanta apei baute pe stomacul gol am mai discutat. Nu doar ca vei elimina mai usor toxinele in acest mod, dar te vei simti mai bine din toate punctele de vedere. Asa ca bea o cana mare de apa imediat cum te-ai trezit, in cateva zile te vei obisnui. Apoi deschide geamul macar pentru un minut (daca este frig afara) si inspira si expira puternic, de cateva ori. Vei observa cum te vei energiza imediat si te vei bucura de momentul prezent.

Este important sa avem astfel de obiceiuri care ne revigoreaza. Atunci cand sari din pat si urmatorul lucru este sa fugi la baie si sa te imbraci pe fuga…evident ca nu iti va face placere o astfel de dimineata. Rezerva-ti timp pentru a te simti bine si incepe cu apa, vei observa cum prinzi puteri imediat dupa ce ai baut-o.

Continua cu fructe. In timp ce te imbraci sau te pregatesti, ce ar fi sa mananci si un bol cu afine, zmeura sau 2 mere? Este un mod minunat de a incepe ziua. S-ar putea sa iti fie greu la inceput, din cauza faptului ca nu esti obisnuita, dar te vei adapta rapid. Treizeci de minute mai tarziu poti savura si un mic dejun sanatos. Evident, poti manca direct micul dejun, daca nu iti surade ideea cu fructele. Desi s-ar putea sa-ti placa mai mult decat credeai.

Ritualuri de dimineata – planuri si iarasi planuri…

Stiai ca este cel mai bine sa vizualizezi lucrurile pe care vrei sa le indeplinesti, inca de la inceputul diminetii? De exemplu, daca ai in fata o zi dificila, gandeste-te si simte ca deja a decurs totul bine. Imagineaza-ti aceste aspecte si simte ca deja le-ai trait. Este o tehnica minunata pentru a scapa de anxietate si de griji.

Despre legea atractiei am mai discutat, dar iti vom reaminti.

Sigur ai mai auzit aceasta teorie si poate ti-ai dat seama ca foarte multe lucruri depind de noi. Ai incredere in capacitatile tale, considera ca meriti ceea ce iti doresti si elibereaza-te de gandirea negativa. Da-ti voie sa ai viata pe care ai visat-o mereu. Nu putini sunt cei care au testat legea atractiei si au observat ca functioneaza de minune.

Fizica cuantica chiar a demonstrat ca aceasta lege este la fel de puternica ca si legea gravitatiei, de exemplu…totul despre legea atractiei >>>

Exercitii fizice. Nu conteaza ca este vorba despre cateva intinderi, flotari, genoflexiuni sau pur si simplu pilates. Ideea este sa ai o intentie si sa o duci la o buna indeplinire. Ce ar fi sa incepi ziua cu putina miscare? Te va ajuta sa te simti mai bine, va incuraja procesul slabirii si vei avea alt tonus in aceste dimineti.

Chiar si 10-15 minute de activitate fizica sunt minunate si iti vor da un plus de energie pentru intreaga zi.

Asa ca alege ce ti se potriveste mai bine si incepe ziua cu dreptul. Atunci cand ai o intentie pentru urmatoarea zi totul va decurge mai bine in viata ta, succes!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *