Cafea cu suc de lamaie, pentru slabit

Stim, suna foarte ciudat sa bei cafea cu suc de lamaie, dar crede-ne ca s-ar putea sa te ajute. Vorbim iarasi despre slabit, dar nu numai. Avand in vedere ca aceasta bautura poate avea multe beneficii chiar si pentru sanatate.

In cele ce urmeaza vrem sa-ti detaliem mai multe despre cafeaua cu lamaie, care face furori pe internet, in ultimele luni. Nu putine sunt femeile care sustin ca au avut rezultate exceptionale, vizavi de procesul de slabire. Oare totul se datoreaza acestei bauturi miraculoase?

Ramane de vazut. Dar inainte de a o testa este necesar sa afli mai multe despre beneficiile acesteia, cum se prepara si cand ar trebui sa o consumi.

Sustine intens arderile, ajuta la eliminarea grasimilor si te va face sa scapi de durerile puternice de cap.

Cafeaua cu lamaie si cum trebuie consumata

In primul rand, se va pune sucul de la o lamaie in aproximativ 250 ml de cafea. Poti sa incerci acest lucru la a doua cafea a zilei, pe care o vei face mai slaba. Daca nu vrei sa incerci chiar dis-de-dimineata…Ei bine, vei potenta arderile, arzand mai multe calorii. De ce? Cele doua creeaza un mediu propice digestiei, care va fi imbunatatita considerabil, datorita acestui truc.

Vei reusi sa metabolizezi mai bine carbohidratii, grasimile sau glucidele. Asa ca este un real ajutor in curele de slabire, declara mii de femei care au incercat reteta.

Diareea poate fi oprita, daca vei consuma o lingurita de cafea si putin suc de lamaie. NU vei consuma sub forma de cafea gata facuta, in acest caz, din motive lesne de inteles. Cafeaua, avand un efect diuretic atunci cand este gata de savurat, nu putea fi recomandata. Dar cu totul altfel stau lucrurile atunci cand vorbim despre cafea, ca aliment.

Cafeaua ajuta la eliminarea migrenelor, iar acest fapt este sustinut chiar si de cercetatori. Are un efect de contracare a inflamatiilor, la acest nivel. Asa ca data viitoare cand te doare capul, incearca acest amestec, in loc sa iei o pastila. Lamaia are vitamina C si un puternic rol antioxidant, asa ca sigur te va ajuta.

Cafeaua cu lamaie – pareri pro si contra

Desigur ca parerile sunt impartite, existand si persoane care sustin ca aceasta bautura nu este atat de eficienta. Nu este recomandata femeilor gravide si nici celor care sufera din pricina insomniilor. Poate doar daca acestia din urma aleg sa bea o cantitate mai mica de cafea, cu putina lamaie. Cei care stiu ca au probleme cu aciditatea, iarasi nu ar trebui sa consume in exces bautura de mai sus.

Asa ca poti incerca aceasta varianta, dar nu mai mult de o saptamana si fara a face excese, succes!

Cofeina cauzeaza inflamatii? Iata ce trebuie sa stii

Probabil ca ai mai auzit ca inflamatiile din organism pot conduce la tot felul de afectiuni. De la acnee si pana la boli canceroase, asa ca nu este bine sa exageram cu alimentele acide. Asa cum sunt cafeaua, alcoolul, mancarea de tip fast-food. Tocmai de aceea specialistii recomanda sa mancam echilibrat, pentru a evita experimentarea acestor probleme de sanatate.

Pe de-o parte, studiile in domeniu arata ca aceasta bautura poate produce inflamatii in corp, in special ca afecteaza neurostransmitatorii implicati in reactiile de tipul lupta sau fugi. Asa ca, daca se consuma multa cofeina, acestia pot fi afectati, iar organismul poate produce inflamatii…mai multe despre cofeina aici >>>

3.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *