Dieta din 2 in 2 ore – slabeste sanatos si repede!

Sigur te va incanta dieta din 2 in 2 ore, in special ca urmeaza un principiu pe care s-ar putea sa-l gasesti ca fiind incantator! Despre ce este vorba? Ei bine, in regimul pe care urmeaza sa ti-l prezentam astazi poti manca din 2 in 2 ore. Nu suna rau, nu-i asa?

Asa ca de acum incolo s-ar putea sa fie mai simplu ca oricand sa slabesti, in special daca vei urma cateva principii de baza. Care nu sunt deloc neplacute!

In dieta din 2 in 2 ore trebuie sa ai grija la cantitati, precum si la combinatiile alimentare pe care le vei pregati. Aceasta dieta este bine sa o urmezi pe intervale scurte de timp. Chiar si 5 zile sunt suficiente si poti slabi in jur de 2-3 kilograme! Desigur ca nu te opreste nimeni sa prelungi acest interval, daca iti place acest regim si simti ca rezonezi cu acest mod de a manca.

Dieta din 2 in 2 ore – iata ce trebuie sa faci

Desigur ca vor fi anumite restrictii, dar nimic prea greu de dus la un bun sfarsit. Este necesar sa renunti la fast-food, alimente procesate, sucuri carbogazoase, etc in aceasta perioada. De asemenea iti recomandam sa faci mai multa miscare. Poti chiar sa-ti incepi ziua cu 15 minute de sport!

Dar haide sa descoperim impreuna ce presupune dieta din 2 in 2 ore:

Dimineata – Ai voie sa consumi cereale integrale cu fructe de sezon si lapte vegetal ( sau animal, fara grasimi!)

Pranz: piept de curcan la gratar (150 g) cu mazare, salata de rucola

Gustare dupa 2 ore (II): Supa crema de legume

Gustare dupa 2 ore (III): un mar

Cina: salata de cruditati cu branza de vaci

Gustare dupa 2 ore (IV): un morcov

Gustare dupa 2 ore (I): Poti consuma un smoothie de fructe de padure/ o mana de migdale crude/ un suc de portocale (100ml)

ATENTIE! Nu vei manca mai tarziu de ora 19. Digestia are nevoie de 4-5 ore, asa ca nu ingreuna acest proces, daca vrei sa slabesti. In dieta din 2 in 2 ore ai voie sa consumi si leguminoase, carne doar slaba, iar lactate si oua in cantitati mai mici. Incearca sa cresti aportul de fructe si legume si mananca multe cruditati. Desigur ca poti varia meniul dupa bunul plac. Dar nu uita sa ai grija la cantitati. Sa nu fie URIASE!

Dieta din 2 in 2 ore – concluzii

Nu uita sa consumi mai des in aceasta saptamana si linte, naut, mazare, branzaturi slabe, orez brun, quinoa. Dupa cum vezi, vei avea parte de diversitate, asa ca nu te vei plictisi de aceeasi mancare in dieta din 2 in 2 ore.

Plus ca poti manca des ceea ce este convenabil pentru ca nu vei face foamea, ca in alte regimuri de slabire.

Nu uita sa bei apa din belsug, sa faci sport si sa te bucuri de acest intreg proces de detoxifiere. Succes!

4.3/5 (20)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *