Remedii naturiste pentru durerile de stomac

Daca te confrunti cu astfel de afectiuni, mai mult ca sigur ai aflat pana acum ca exista remedii naturiste pentru durerile de stomac, asa ca ar fi indicat sa rezolvi aceasta problema intr-un mod natural.

Desigur ca medicina contemporana ne indica sa folosim medicamente la orice pas, fie ca este sau nu cazul. Poate ca si pe tine te-au convins de multe ori. Ai apelat la pastile, dupa care ai vazut ca nu au efectele scontate si te gandeai sa te intorci la leacurile bunicii. Foarte bine, ai venit in locul in care trebuie.

Pentru ca astazi vrem sa iti prezentam acele remedii naturiste pentru durerile de stomac, asa ca vei observa in curand schimbari benefice. In special daca ai probleme cu digestia. Aceasta poate fi imbunatatita in mod natural, mancand alimentele corecte. De exemplu, consuma o data la 2 zile cereale integrale si fructe la micul dejun. Vei observa o minune! Digestia si tranzitul tau intestinal vor functiona mai bine ca niciodata, garantat!

Asa ca ai grija ce mananci, nu consuma alimente in exces si alege fructele si legumele proaspete mai des. Daca durerile tale nu sunt puternice si par a fi mai mult un avertisment, atunci alege sa te tratezi acasa. Desigur, daca simti ca este vorba despre ceva grav, cel mai bine ar fi sa ceri parerea unui medic in acest sens.

 

Remedii naturiste pentru durerile de stomac:

1. Bea apa. Un sfat simplu, dar foarte util. Nu stim daca ai aflat, dar in zilele noastre oamenii sufera din pricina deshidratarii, ceea ce poate duce si la afectiuni stomacale. Bea apa cat mai des, dar cu inghitituri mici, pentru a nu afecta stomacul. S-ar putea sa constati ca te simti mult mai bine daca esti hidratata.

2. Nu sta intinsa. Cel putin in momentul cand ai respectivele crize, nu va face decat sa inrautateasca situatia. Cand stai intinsa, se ridica acidul din stomac catre esofag, ceea ce va cauza probleme.

3. Ghimbir. Adauga in ceai, apa, limonada si bea inainte de masa, in acest fel o digestie usoara va fi favorizata. Face parte dintre acele remedii naturiste pentru durerile de stomac care chiar functioneaza.

4. Menta. Un stomac deranjant reactioneaza foarte bine la un ceai de menta. Nu uita de acest leac stravechi care functioneaza la fel de bine si in zilele noastre.

5. Senzatia de caldura. Va ajuta la ameliorarea sau chiar disparitia senzatiei de durere, asa ca fa un dus fierbinte sau o baie.

6. Mananaca mai des banane, orez, mere si paine prajita. Aceste mancaruri te vor ajuta sa uiti de probleme tale digestice, pentru ca vor disparea.

7. Evita alcoolul si fumatul. Atunci cand ai probleme cu stomacul nu este o idee buna sa creezi si mai multa aciditate, consumand bauturi alcoolice. Asa ca uita de acestea. Este valabil si pentru fumat, care poate provoca refluxul gastroesofagian.

8. Mancaruri greu de digerat. Scapa de ele, chiar nu sunt recomandate, asa ca cel mai bine ar fi sa uiti de ele. Lasa mancarea fast-food, dulciurile din comert si alimentele semipreparate de-o parte. Chiar nu ai nevoie de asa ceva, incearca sa mananci cat mai curat si sanatos, acesta este unul dintre cele mai bune remedii naturiste impotriva durerilor de stomac.

9. Lamaie sau lime. Amestecat cu bicarbonat de sodiu si apa. Amesteca aceste 3 ingrediente ca sa obtii un remediu excelent impotriva aciditatii din stomac.

10. Scortisoara. Inlatura aciditatea in exces, diareea si greturile, asa ca este un leac bun impotriva mai multor afectiuni.

11. Smochine. Contin acid oxalic, care ajuta mult in astfel de afectiuni stomacale, asa ca cei care vor sa aiba o digestie mai buna, trebuie sa consume mai des smochine proaspete.

12. Suc de aloe vera. Va imbunatati functiile digestive, avand efecte antibacteriene, antivirale, etc

Remedii naturiste pentru durerile de stomac – cum sa ai grija de tine

Nu este ceva foarte complicat, in special daca afectiunea ta este una superficiala. Este mai mult vorba despre a fi cumpatata, in special atunci cand mananci sau bei. Ce ar fi ca, pentru o perioada de timp macar, sa respecti sfaturile de mai sus?

Nu uita sa renunti la prajeli, grasimi, sucuri carbogazoase (in mod special!) si vei vedea cum te vei vindeca foarte repede. Ai grija de sanatatea ta, cel mai bun sfat pe care-l vei primi!

 

5/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *