Smoothie-uri pentru imunitate. RETETE simple si rapide

Este indicat ca, in aceasta perioada in special, sa avem mare grija de noi, iar aceste smoothie-uri pentru imunitate sunt excelente.

Un sistem imunitar puternic sustine sanatatea, iar organismul va face fata cu succes bolilor, in aceste conditii. Asa ca astazi vom descoperi impreuna 3 smoothie-uri pentru imunitate absolut excelente.

Poate ca nu stiai, dar scortisoara merge perfect in aceste bauturi. La fel si untul de arahide!

Smoothie-uri pentru imunitate – spanac si scortisoara?!

Smoothie cu scortisoara si spanac

Ingrediente

– o mana de frunze de spanac ( sau patrunjel)

– un praf de scortisoara

– o banana

– o lingurita de miere

– o cana de apa

Mod de preparare

Se adauga toate ingredientele in blender si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Vei savura un smoothie absolut delicios, perfect pentru intarirea sistemului imunitar.

Smoothie-uri pentru imunitate – ananasul, abunda in vitamina C

Smoothie cu ananas, ghimbir si banana

Ingrediente

– 2 felii de ananas

– 1/4 lingurita de ghimbir pudra

– o banana

– o lingurita de miere

– o cana de apa

Mod de preparare

La fel ca si la pasul precedent, cu siguranta te vei indragosti de acest smoothie absolut delicios. Sa iti mai spunem ca este si o sursa de vitamine si minerale?

Cum sa-ti intaresti sistemul imunitar – stiai aceste lucruri atat de simple?

Mergi la sala. Sau fa exercitii acasa. De ce? Pentru ca este una dintre cele mai bune metode pentru a elimina disconfortul creat de acea stare care precede raceala. O stii? Cand parca este molesit, nu prea ai chef de nimic…Atunci este momentul sa faci un efort si sa fortezi un pic. Realizeaza o detoxifiere prin sport si scapa de virusi….totul despre intarirea sistemului imunitar aici >>>

Smoothie-uri pentru imunitate – adauga si unt de arahide

Smoothie cu pere

Ingrediente

– o para

– o banana

– o lingurita unt de arahide

– o lingurita de miere

– o cana de apa

Mod de preparare

Se va proceda la fel ca inainte, poti adauga mai multe fructe daca vrei o cantitate mai mare. De asemenea, il poti pastra si la frigider, pentru cateva ore.

Poti varia fructele, de exemplu in loc de ananas poti pune mango sau fructe de padure, care au foarte multa vitamina C, de asemenea. Nu uita sa iei zilnic portia de vitamine si minerale. Vei avea un organism mai puternic si rezistent in fata bolilor.

4.77/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Smoothie-uri pentru imunitate. RETETE simple si rapide

  • 23 martie 2020 la 23:02
    Permalink

    H’about una cu Bitter Melon??? e amar ca fierea dar merge bine cu struguri negre , ananas, sau orice aveti pe platoul de fructe de cateva zile dar nu banane, curata arterele si de excesul de zahar. Eu-l pot manca si fara sa fie lichefiat, dar cu apa multa si de 2-3 ori pe saptamana cate un pahar de 200 ml sau mai putin, doar pentru diversitate in caz ca cele traditionale au devenit plictisitoare. Merge si mararul proaspat de minune si frunze de telina, depinde de gusturi.

    Mod de preparare
    Se cumpara bucati fara prezenta de mucegai sau putreziri pe suprafata, sa fie crocante la pipait nu elastice … se spala bine sub robinet … se taie codita si pe urma de-a lungul … se scobesc semintele cu o lingurita … se taie in 2 ca sa rezulte 4 bucati, daca-i prea mare se taie de mai multe ori. Ce nu se foloseste intra in congelator, de preferabil invelit individual sa fie usor de folosit. Nu aruncati imediat nici semintele, sint instructii in computer la ce mai sint buni sau doar la pus in pamant sa vedeti ce iese, dar se pun in pamant foarte cald, doar vara. Sanatate!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *