Masca pentru puncte negre. Simple si UTILE

Daca si tu vrei sa descoperi o masca pentru puncte negre care chiar sa functioneze, avem vesti bune! Astazi iti vom prezenta nu una ci patru astfel de masti minunate. Bineinteles ca exista si remedii naturale care te pot ajuta in aceasta situatie, asa ca nu iti face probleme. Este mai simplu decat crezi sa ai grija de tenul tau.

Masca pentru puncte negre poate fi cel mai bun aliat al tau, in special ca aceste nesuferite semne apar deseori. De la praf, machiaj, mici infectii ale tenului…Toate pot afecta frumusetea chipului tau.

Excesul de sebum din pori, in contact cu aerul, capata o culoare neagra si asa se nasc punctele negre! Apar de obicei pe nas, barbie dar si pe obraji. Chiar daca exista si multe solutii si creme care te pot ajuta, ar fi bine sa incerci si cu cele naturiste. Cel putin in prima faza. Cine stie, poate te ajuta mai mult decat ai fi crezut.

Masca pentru puncte negre – care sunt cele mai eficiente?

Masca pentru puncte negre cu suc de lamaie

Ingrediente:

Mod de preparare

Se vor amesteca bine cele 2 ingrediente pana se va obtine o pasta omogena. Apoi se va aplica pe zonele cu puncte negre, pret de 15 minute. Lasa sa actioneze si mai mult daca poti si nu uita sa folosesti masca de 3 ori pe saptamana.

Vei curata tenul de microbi, iar punctele negre vor fi eliminate cu succes.

Masca pentru puncte negre cu argila

Ingrediente:

  • o lingura pulbere de argila
  • apa

Mod de preparare

Se amesteca o lingura de argila pulbere si o lingura de apa calduta. Imediat se va aplica pe zonele afectate de puncte negre si se va lasa sa actioneze pana la uscare. Abia apoi se va elimina masca cu apa calda.

Masca pentru puncte negre – care ti se potriveste cel mai bine?

Masca pentru puncte negre cu miere si cafea

Ingrediente:

  • o lingura de miere
  • o lingurita de cafea macinata

Mod de preparare

Se vor amesteca bine cele 2 ingrediente pana se omogenizeaza si se va aplica cu miscari circulare pe tot tenul. Las-o sa actioneze in jur de 15 minute, dupa care curata usor tenul cu apa calduta. Foloseste apoi o crema hidratanta naturala sau un ulei de argan. Tenul tau va arata minunat daca vei face aceasta masca o data pe saptamana.

Masca pentru puncte negre cu lamaie si albus de ou

Ingrediente:

  • un albus de ou
  • zeama de la 1/2 lamai
  • 1/2 lingurita de drojdie uscata
  • 1/2 lingurita de argila

Mod de preparare

Se va amesteca albusul de ou, zeama de la 1/2 lamaie, o jumatate de lingurita de drojdie uscata si o jumatate de lingurita de argila. Se va lasa sa sa actioneze pentru 30 de minute pe tenul afectat de puncte negre, dupa care se va curata cu apa calda. Nu uita sa aplici masca o data pe saptamana.

Alege mastile care ti se potrivesc cel mai bine si obtine un ten de vis, fara puncte negre si cosuri!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *