Lipsa de calciu? Ai nevoie de coji de oua cu miere!

Daca si tu te confrunti cu lipsa de calciu, atunci ai nevoie de coji de oua cu miere pentru a-ti reveni. De ce functioneaza acest leac si cum te poate ajuta? Vei afla in cele ce urmeaza! Dupa cum stii, natura ne-a lasat la dispozitie o gramada de remedii care ne pot ajuta enorm.

Totul este sa stim despre acestea si sa le luam in calcul. Medicamentele nu sunt mereu cea mai buna idee! Aceste coji de oua cu miere te vor ajuta sa scapi de hipocalcemie sau lipsa de calciu.

De unde stii ca o ai? Cum se manifesta? Vei avea „parte” de senzatia de amortire a mainilor, furnicaturi, dar contractii musculare. Mai pot aparea si crampe, chiar si depresie precum si tulburari de memorie.

Asa ca sub nicio forma nu neglija aceste aspecte, sunt mai importante decat stiai.

Coji de oua cu miere si reglarea calciului

Dupa cum stii, calciul este esential pentru buna functionare a organismului, asa ca sa nu ignori o astfel de deficienta. Poate afecta serios oasele si dintii, asa ca fii atenta la aceste aspecte si nu le neglija.

Fa-ti mai des analizele de sange si ai grija sa fie totul in parametrii normali. Altfel, adreseaza-te medicului si ia si leacurile pe care ti le recomandam.

De ce ai nevoie de coji de oua cu miere? Ei bine, aceste coji de oua sunt bogate in calciu, exact ce ai nevoie! Apropo, pentru ca mineralul calciu sa se absoarba corespunzator, mananca mai des alimente cu vitaminele D si C, plus magneziu.

Cum vei prepara aceste amestec de coji de oua cu miere?

Ai nevoie de:

  • cojile de la 5 oua de tara
  • cateva linguri de miere de albine ecologica

Mod de preparare

Vei lasa la uscat cojile de oua curatate bine in prealabil, dupa care lei vei sfarama. Intr-un final se rasnesc bine cu rasnita de cafea si se pune miere in proportie de 1 la 1. Se va lasa la macerat intr-un recipient de sticla pentru 7 zile. Dupa aceea, se va administra o lingurita inainte cu jumatate de ora de micul dejun.

Cojile de oua contin calciu natural din belsug, plus magneziu, vitamina D, cupru, mangan si zinc. Vei reusi sa echilibrezi elementele din organism cu succes. Asa ca nu omite acest leac minunat pentru sanatatea ta!

Coji de oua cu miere si lamaie?

Da, functioneaza de minune tot pentru a corecta deficienta de calciu despre care vorbeam.

Cum vei prepara aceste amestec de coji de oua cu miere si lamaie?

Ai nevoie de:

  • cojile de la 5 oua de tara
  • cateva linguri de miere de albine ecologica
  • suc de la cateva lamai (in functie de cantitatea dorita)

Mod de preparare

Praful de la cojile de oua se amesteca cu 2 parti de miere si o parte suc de lamaie proaspat. Se omogenizeaza bine si se lasa la macerat 7 zile. Vei agita bine de tot de 3 ori pe zi si il vei depozita intr-un recipient din sticla, intr-un loc intunecat. Se vor lua 3 lingurite pe zi, inainte de mesele principale, dupa ce trec cele 7 zile de macerat!

Acest leac este eficient si pentru osteoporoza, parandontoza, fracturi osoase, etc.
ATENTIE: Iti indicam sa ceri parerea unui medic pentru a fi sigura ca acest leac ti se potriveste.

4.75/5 (12)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *