Cum sa elimini parul de pe fata in mod natural

Orice femeie care s-a confruntat cu acest aspect sigur doreste sa stie cum sa elimini parul de pe fara in mod natural, fara prea multe batai pe cap.

Este clar ca te simti un pic stanjenita in aceasta situatie, care nu este deloc…feminina. Dar nu este nicio rusine! Exista multe femei care se confrunta cu astfel de situatii. Din fericire exista si remedii naturale prin care poti indeparta parul facial, in mod optim si rapid.

Desigur ca este normal sa ai par pe fata, dar din pacate unele femei au in exces. Iar daca esti bruneta, lucrurile stau cu atat mai delicat. Daca parul este existent si sub buze sau la nivelul obrajilor, este clar ca trebuie sa faci ceva.

Astazi iti vom impartasi cateva variante eficiente pentru a avea succes in aceasta situatie.

 

Cum sa elimini parul de pe fata – variante simple si naturale

1. Exfoliant (peeling) cu portocale si miere. Coaja de portocala este bogata in vitamina C care lupta impotriva radicalilor liberi, incetinind procesul de imbatranire. Mierea, pe de alta parte, actioneaza ca un „inalbitor” si este si un antioxidant eficient.

Cum prepari aceasta masca?

– amesteci 2 lingurite de pudra de coji de portocale ( se gaseste in comert) si o lingurita de miere; amesteci totul intr-un bol

– aplici acest amestec pe obraji si sub buze ( daca este cazul)

– las-o sa actioneze, iar cand s-a uscat partial, este momentul sa masezi pielea, cu miscari circulare; clateste bine cu apa si sterge usor pielea. Daca vei face acest lucru timp de o luna zilnic, vei vedea rezultate favorabile.

2. Pasta din turmeric si papaya. Cum sa elimini parul de pe fata? Ei bine, utilizand aceste masti eficiente. Turmericul are nenumarate proprietati incredibile si te poate ajuta sa scapi de parul facial nedorit. Papaya are rolul de a hidrata pielea, de a inlatura roaseata si de a deschide culoarea parului ( in special daca esti bruneta; in acest fel va deveni invizibil).

– pune in blender si amestesca un papaya crud, pana devine o pasta
– adauga 1/2 lingurita de turmeric si amestesca bine totul
– adauga aceasta pasta pe fata si maseaza timp de 15-20 de minute
– fa acest lucru, timp de 2 luni, macar o data pe saptamana. In acest fel, vei reduce parul nedorit de pe fata

3. Masca din zahar si oua. Tot din seria „cum sa elimini parul de pe fata” este si acest remediu natural. Zaharul va actiona ca un astringent, ajutand la eliminarea parului.

– 1 albus de ou si 2 lingurite de zahar fin
– se amesteca cu mixerul pana se obtine o compozitie optima
– se aplica pe fata si se lasa sa se usuce
– inainte de a clati, pret de 5 minute, maseaza in directia opusa cresterii parului
– de 3 ori pe saptamana ar trebui aplicata masca, pentru a vedea rezultatele

Cum sa elimini parul de pe fata – ai rabdare si incearca remediile naturale

Este clar ca nu o sa ai rezultate favorabile chiar din prima zi, dar nu iti pierde optimismul. Odata ce vei testa aceste masti, vei vedea ca in curand parul nedorit nu va mai creste atat de repede.

Desigur ca exista si tratamente de infrumusetare care te pot face sa scapi de parul nedorit, dar acestea sunt de multe ori costisitoare si nu functioneaza la fel de bine. Incearca mai multe variante, pentru a vedea ce ti se potriveste cel mai bine.

 

 

 

 

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Cum sa elimini parul de pe fata in mod natural

  • 2 ianuarie 2018 la 8:41
    Permalink

    Dacă slăbeşti cu măsură în funcție de constituția ta fizică te simți mai uşoară mai ales dacă locuieşti lîn bloc la etaj şi urci mai uşor scările mai ales dacă ai şi cunpărături , eviți formarea şi efectele negative a multor boli , arăți mai bine la exterior . Fiecare ar trebui să-şi cunoască organismul , adică limitele să nu slăbească în exces existând riscul de îmbolnăvire : anemie , anorexie .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *