Ceaiul Essiac – previne si invinge cancerul

Daca inca nu ai auzit de ceaiul Essiac atunci este momentul sa o faci. Nu de alta, dar pare sa fie vorba despre o formula deosebita, inventata chiar de un un vraci indian.

Probabil stii ca acestia sunt maestrii in ceea ce priveste remediile naturiste, iar acest ceai te va ajuta mai mult decat crezi. Ceaiul Essiac a fost folosit pentru prima data de o asistenta din Canada, inca din anii ’20. Acest amestec minunat realizat din 8 plante are rolul de a curata sangele si de a ajuta sistemul imunitar sa se „puna pe picioare” si sa se lupte.

Evident ca trebuie avut in vedere ca ceaiul Essiac pe care il achizitionezi trebuie sa fie unul certificat, altfel nu va avea efectul scontat. Asigura-te ca cel cumparat de tine este de la un producator autentic, iar tu vei beneficia de o bautura unica.

Ceaiul Essiac – ce trebuie sa stim?

Ceaiul Essiac are in compozitie: Ciulin Sfant, Radacina de Brusture, Laminarie, Trifoi Rosu, Scoarta de Ulm cu coaja neteda, Radacina de revent turcesc, Nasturel, Macris, conform http://medical-express.eu.

Ceaiul cu pricina se consuma sub forma de pulbere, in infuzie. Se vor urmari instructiunile oferite de medicul naturopat sau indicatiile de pe cutie. Fiecare planta enuntata mai sus are proprietatile sale magice, care vor ajuta organismul sa fie mai puternic, din toate punctele de vedere.

Ce efecte are ceaiul Essiac?

– actioneaza ca un antibiotic, fara sa afecteze stomacul si flora intestinala

– sustine si potenteaza metabolismul, poate regla si functiile tiroidei

– sustine intens procesul digestiv, previne si vindeca gastritele, ulcerele, dar si hemoroizii

– purifica sangele, acesta va sustine mai bine imunitatea

– oase mai puternice si articulatii mai rezistente

– efect intens de detoxifiere

– elimina celulele canceroase

Ceaiul Essiac. In ce mod se administreaza?

Dintr-un plic se poate obtine pana la un litru de ceai, care se va consuma pe stomacul gol, cu o ora inainte de masa, in general. Nu se va depasi doza recomandata si se administreaza de 3 ori pe zi.

Este recomandat in cazul celor care sufera de cancere avansate si chiar metastaze. Iar nenumarate studii confirma efectele sale unice asupra sanatatii. Reduce considerabil tumorile, existand dovezi in acest sens.

Ceaiul de salvie si proprietatile sale remarcabile

Despre salvie sigur stii ca este o planta deosebita, folosita inclusiv in ritualuri spirituale sau religioase. Exista mai multe tipuri, dar cea despre care vorbim astazi este Salvia officinalis, din familia Lamiaceae. Frunzele sale sunt deosebite si abunda in antioxidanti, polifenoli si flavonoizi, observa frunza-verde.ro.

Taninul si picrosalvina ii confera un gust amar, dar acest “pret” platit merita din plin. Bautura te poate ajuta sa ai o imunitate mai puternica in fata bolilor de tot felul. In special cele infectioase…mai multe despre ceaiul de salvie aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *