Masca care te scapa de riduri – vrei sa o incerci?

Masca care te scapa de riduri exista, asa ca ar fi cazul sa o testezi. In special vara, cand ne expunem mult la soare, iar ridurile isi pot face aparitia „neinvitate”.

Asa ca este cazul sa luam masuri, mai ales daca avem peste 30 de ani si tenul a devenit mai sensibil. Si sa nu crezi ca este indicat sa ignori efectele soarelui. Mai devreme sau mai tarziu acestea vor deveni evidente, nu in sensul bun al cuvantului.

Asa ca foloseste creme cu factor de protectie ridicat, aplica aceasta masca care te scapa de riduri, bea apa si mananca fructe din belsug.

Acestea sunt cele mai bune idei, pentru un ten mai sanatos si vesnic tanar.

Masca care te scapa de riduri. Ce este de facut?

Ar trebui sa apelezi din nou la bicarbonatul de sodiu, care are nenumarate efecte atunci cand vine vorba despre prevenirea ridurilor, dar nu numai. Ajuta si in procesele de slabire, dar si atunci cand vorbim despre albirea dintilor.

1. Bicarbonatul de sodiu este o substanta care poate fi folosita in mai multe scopuri, avand efecte si la nivelul sanatatii.

Ultimele studii in domeniu arata ca acesta are si rolul de a trata cancerul, ajutand la eliminarea aciditatii din organism. Dar astazi vorbim despre slabit, bicarbonatul fiind foarte util si in acest proces.

Exista mai multe modalitati, de a prepara diverse amestecuri, care te pot ajuta in regimul de slabire. Dar cel pe care ti-l vom prezenta a avut cel mai mare succes…asa ca poti afla mai multe despre cum sa slabesti cu bicarbonatul de sodiu aici >>>

Masca care te scapa de riduri – cum se prepara?

Vei avea nevoie de:

– o lingurita de bicarbonat de sodiu

– o cana de apa fierbinte

– dischete demachiante

Cum se prepara masca minune?

In primul rand, vei amesteca foarte bine bicarbonatul cu apa fierbinte. Urmatorul pas va fi sa inmuiati discheta demachianta si sa aplicati pe ten, lasand totul sa actioneze pret de 15 minute. Dupa aceea poti aplica si crema hidratanta la final, pentru a te bucura de un ten mai fin si luminos.

Vei adora aceasta masca, pe care o poti aplica o data pe saptamana, si senzatia pe care o vei avea ulterior.

Iar asta nu este tot.

Iata cum poti scapa de dintii ingalbeniti:

Bicarbonat de sodiu si peroxid de hidrogen (apa oxigenata). Amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu si 2 linguri de apa oxigenata, creand o pasta, in acest fel. Foloseste-o pentru a-ti peria dintii, 2-3 minute. In 6 saptamani vei vedea rezultatele, daca te vei spala cu acest amestec de 2 ori pe saptamana. NU exagera! Bicarbonatul de sodiu poate afecta smaltul…mai multe detalii aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *