Sfaturi din Tibet – pentru o sanatate de fier!

Daca si tu vrei sa fii mai sanatoasa ca oricand, aceste sfaturi din Tibet sunt cea mai buna idee. Desigur ca important va fi sa urmezi aceste secrete, pentru a reusi sa te eliberezi de stresul zilnic si de oboseala cronica ce te-a coplesit deja.

Medicina si stilul de viata tibetane se bazeaza pe o filosofie comprehensiva, un sistem anatomic subtil si practici spirituale buddhiste. Tocmai de aceea aceste sfaturi din Tibet te vor ajuta mai mult decat ai crede.

Toate acestea sunt combinate pentru a gasi cele mai eficiente metode de vindecare completa a omului, atat fizic, cat si emotional si psihic. Toate informatiile necesare le gasiti in lucrarea Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa >>>

Sfaturi din Tibet – trupul nostru este energie pura

Oamenii de stiinta au confirmat, de-a lungul veacurilor, ca suntem 100% energie. Acest lucru era stiut de oamenii Tibetului inca din negura timpurilor.

In conceptia calugarilor tibetani, totusi, intreaga fiinta se concentreaza in 7 centre energetice, asemanatoare unor vartejuri: cele 7 chakre.

Pe scurt, despre chakre si rolul lor in binele general al omului:

Muladhara, chakra radacina – situata la baza coloanei vertebrale, este asociata cu sentimentul de intemeiere.

Swadisthana, chakra sacrala – situata deasupra organelor genitale, este asociata cu potentialul creator al fiintei, dar si cu senzualitatea si imaginatia acestuia.

Manipura, chakra solara – situata la nivelul plexului solar, este asociata cu egoul si puterea personala, stapanirea de sine.

Anahata, chakra inimii – situata in centrul pieptului, este asociata cu empatia, compasiunea si linistea sufleteasca.

Vishuddha, chakra gatului – situata la baza gatului, este asociata cu inspiratia si exprimarea artistica, precum si cu usurinta in comunicare, detalii aici >>>

Ajna, chakra frontala – situata in mijlocul fruntii, este asociata cu inteligenta, discernamantul si intuitia superioara.

Sahasrara padma, chakra coroanei – situata deasupra crestetului capului, este asociata cu intelepciunea si deschiderea spirituala catre forta creatoare a universului.

Sfaturi din Tibet – afla mai multe despre corpul energetic

Desi chakrele sunt concepte abstracte, ele reprezinta energii care ne afecteaza atat starea de sanatate, cat si dispozitia si starile emotionale.

Cu alte cuvinte, energia corpului nostru dicteaza modul in care vom actiona si ne vom simti, de-a lungul zilei. Nu ignora aceasta parte atat de importanta a vietii, mai ales ca multe boli se pot vindeca daca ne modificam starea de spirit.

Descopera cateva dintre secretele care mentin de mii de ani vitalitatea, tonusul fizic si psihic la cele mai inalte cote, COMANDA acum >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *