Cele mai bune suplimente pentru slabit. Stiai?

Aceste suplimente pentru slabit ii pot ajuta enorm pe cei care se lupta cu kilogramele in plus. Nu, nu vorbim despre acele pastille care promit marea cu sarea, sub nicio forma. Oricum, astfel de suplimente „miraculoase” nici nu sunt sanatoase pentru organism.

Ne referim la acele suplimente pentru slabit care contin antioxidanti si nutrienti necesari, in special atunci cand esti la regim. Nu este niciun secret faptul ca anumite vitamine si minerale ajuta enorm atunci cand vrei sa slabesti.

Tocmai de aceea este bine sa vorbesti cu un nutritionist inainte de a incepe dieta de slabire. Dar, o sa-ti specificam si noi cateva suplimente pe care le poti cumpara de la magazinele naturiste. Variaza-le atunci cand vrei ca arderile sa fie puternice si eficiente.

Suplimente pentru slabit – care sunt cele mai bune?

Daca vrei sa iti transformi corpul si sa fii mai sanatoasa ca oricand, iti vom da cateva sfaturi de la nutritionisti.

Probiotice. Despre aceste microorganisme am mai discutat, asa ca nu este niciun secret ca sunt extrem de eficiente. In special cand ne referim la sanatatea intestinelor. Asa ca sunt fundamentale pentru digestie si tranzit. Daca nu reusesti sa mananci prea des ciuperci, muraturi, chefir sau iaurturi, atunci poti cumpara suplimente cu probiotice.

Acestea vor sustine intens metabolismul, asa ca procesul de slabire va fi unul mai eficient, mai mult ca sigur.

Ashwagandha. Aceasta planta indiana are multiple beneficii, dar astazi vom discuta despre rolul pe care il poate avea atunci cand cand vrei sa scazi in greutate.

Aceasta planta este, in realitate, foarte eficace atunci cand vorbim despre eliminarea si gestionarea stresului. Exista multe persoane care mananca atunci cand sunt stresate. Astfel ca este fundamental sa tinem sub control acest aspect.

Nu vei mai pofti la dulciuri sau snacksuri de fiecare data cand esti agitata, asa ca trebuie sa cumperi acest supliment.

Suplimente pentru slabit – vitamina D si ceai verde

Ashwagandha este cunoscuta si drept ginsengul indian. Este ideala pentru cei care vor sa slabeasca si sa mentina inflamatiile din corp la distanta. Suplimentele se pot gasi cu usurinta la magazinele naturiste.

Vitamina D joaca un rol cheie in organismul nostru, conferindu-ne o imunitate de fier si un metabolism mai eficient. Asa ca nu uita sa stai la soare macar 30 de minute zilnic, la orele recomandate. Poti lua suplimente cu vitamina D in restul anului.

Grasimea abdominala si vitamina D. Ce se petrece?

Stii ca vitamina D poate fi asimilata daca stai la soare, in acele ore recomandate…Dar poate nu ai mereu timp de plaja, asa ca niste suplimente pe baza de vitamina D nu ar fi deloc de prisos. Sau mancaruri care sa contina celebra vitamina. Pestele, branza si ouale o contin, asa ca poti consuma din cand in cand aceste alimente, chiar daca esti la dieta. Le poti gati intr-un mod sanatos, asa ca sigur te vor tenta…mai multe despre vitamina D si rolul acesteia >>>

Suplimentele cu ceai verde sunt alta idee excelenta. In special daca nu te omori cu servirea ceaiului si preferi apa plata. Un studiu a aratat ca acele catechine (antioxidanti) continute de ceaiul verde reduc inflamatiile din corp, ceea ce conduce la slabire.

Cofeina din ceaiul verde sustine la randul sau arderea grasimilor, prin implicarea sa in procesele de ardere a caloriilor.

Asa ca nu evita ceaiul verde, te poate ajuta enorm. Iar cel care contine iasomie este foarte gustos. Poti adauga si un indulcitor cu 0 calorii, cu ar fi stevia.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *