Dieta cu vinete – simpla si super eficienta

Despre dieta cu vinete poate ca nu ai auzit, dar cu siguranta te va incanta odata ce vei descoperi cat de simplu este sa slabesti sanatos si repede. Pentru ca majoritatea femeilor isi doresc acest aspect cu ardoare. Asa ca este momentul sa afli mai multe despre aceste metode facile de slabit.

Desigur, ca de obicei iti atragem atentia asupra faptului ca nu este cazul sa te grabesti! Adica este necesar sa ai rabdare si sa te pregatesti de intregul proces.

Dupa cum stii, vinetele sunt diafane, usor de gatit, gustoase si satioase. Asa ca ai toate motivele sa le alegi mai des de acum incolo, in special ca toamna culegem roadele. Asa ca daca ai rude la tara sau alte surse care te pot ajuta cu „aprovizionarea”, nu uita sa prepari mai multe mancaruri gustoase cu vinete.

Dieta cu vinete – de ce functioneaza de minune?

Pentru ca vinetele iti vor conferi senzatia de satietate de care ai nevoie, asa ca de acum incolo consuma-le mai des. Au putin calorii, dar abunda in vitamine si minereale, care vor fortifica sistemul imunitar.

Salata de vinete – retete unice si gustoase

Salata de vinete (nu necesita coacere)

Mod de preparare…vezi mai multe retete cu vinete aici >>>

Cel mai bine ar fi sa le cumperi direct de la tarani sau micii producatori romani, in acest fel vei avea parte de toate beneficiile pe care vinetele le pot conferi. Ne referim la minerale precum calciu, magneziu, dar si vitaminele A si C.

Dieta cu vinete va fi o binefacere, mai ales ca 100 grame vinete au doar 25 calorii, adica extrem de putin! Poti sa faci mancare de vinete, vinete la gratar, salate, etc. Chiar si paste integrale cu sos rosu si vinete coapte. Cu siguranta ti se vor parea gustoase, asa ca nu uita sa incerci aceasta reteta.

Se pare ca vinetele au si rolul de a regla somnul si starile de agitatie, la fel si digestia.

Dieta cu vinete. Lasa la o parte prajelile!

Fara doar si poate ca ne referim la retete cu cat mai putin ulei sau alte adaosuri similare! Nu de alta, dar acestea contribuie la procesul de ingrasare si cu siguranta nu vrei asta.

In salata de vinete nu pune ulei (sau foarte putin) si vei vedea ca va fi la fel de savuroasa. Desigur ca mancarea de vinete este la fel de indicata, dar nu uita de regula: fara ulei!

In dieta cu vinete ar fi indicat sa mai gatesti si:

  • barcute de vinete umplute cu legume la cuptor
  • vinete la gratar cu usturoi si sos de rosii
  • ghiveci de legume
  • felii de vinete la cuptor cu branzeturi slabe

ATENTIE! Nu uita sa le lasi un pic intr-un vas, dupa ce le-ai dat cu sare pe ambele parti. In acest fel vor fi mai putin amare, garantat.

Desigur ca trebuie sa faci sport, sa mananci sanatos si sa nu consumi nimic dupa ora 19. In acest fel, dieta cu vinete va fi cu siguranta un succes.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *