Seminte pentru slabit. Care sunt cele mai EFICIENTE?

Da, cu siguranta ai nevoie de aceste seminte pentru slabit. Iar daca vrei ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, le vei consuma mai des. Sa dai jos cateva kilograme poate sa nu fie mereu cel mai simplu task. Tocmai de aceea dorim sa iti precizam cateva aspecte esentiale.

Ai nevoie de un regim de slabire clar, dar cu siguranta exista si cateva „secrete” demne de luat in seama. Adica mici lucruri pe care le poti face pentru a fortifica procesul de slabire. Aici intervin aceste seminte pentru slabit, care nu vor face altceva decat sa grabeasca procesul.

Si unde mai pui ca sunt super satioase, hranitoare si chiar gustoase? Asadar, impreuna vom descoperi care sunt semintele pe care este musai sa le consumi. Si nu doar cand vrei sa slabesti, ci mereu. Acestea abunda in minerale, fibre si vitamine, asa ca asigura-te ca le introduci in alimentatie.

Seminte pentru slabit – ce sa nu iti lipseasca?

Fara doar si poate, aceste seminte pentru slabit te vor ajuta sa previi bolile de inima, diabetul, cancerul si afectiunile digestive. De ce? Pentru ca au in compozitie fibre, care sunt recomandate in orice dieta, fiind extrem de benefice organismului.

Vei regla si nivelul colesterolului, iar flora intestinala va fi protejata. Sunt super gustoase, in special daca le rumenesti un pic in tigaie, dar fara sare! Gandeste-te la semintele de floarea soarelui sau de dovleac, o bunatate. ATENTIE! Le vei cumpara fara coaja si le vei lasa un pic la rumenit, daca vrei. De altfel, le vei putea consuma si ca atare.

Seminte pentru slabit – ce sa consumi:

Seminte de chia. Minunate pentru digestie si au foarte multe intrebuintari. Au rolul de a da un impuls metabolismului, asa ca incurajeaza slabitul. In special daca le vei consuma in mod regulat, vei avea cele mai bune rezultate. Nu uita sa le consumi cu lapte vegetal. Da, vorbim despre budinca de seminte de chia, o bunatate. Lasi 2 linguri de seminte intr-o cana de lapte peste noapte. Acestea se vor extinde si se va forma o budinca. De dimineata vei savura bunatatea, alaturi de fructe de sezon si nuci, etc.

Ce proprietati au semintele de chia?

– sunt o adevarata sursa de minerale. Cu zinc, cupru si mangan in compozitie, semintele de chia te vor tine departe de afectiuni respiratorii sau raceli. Unde mai pui ca vei avea o stare generala mai buna?

– contin fibre din abundenta. Asa ca te vor ajuta in procesul de digestie si iti vor imbunatati tranzitul intestinal. Poti sa le adaugi in smoothie-uri, pentru un plus de savoare…citeste mai multe despre semintele de chia aici >>>>

Seminte de in. Bogate in fibre alimentare, acestea sunt o sursa vegetala minunata. Au si Omega 3 in compozitie, asa ca sunt considerate un super aliment. Multi specialisti sustin ca semintele de in au un numar urias de fibre, in comparatie cu alte alimente. Asa ca mananca mai des. Nu uita ca regleaza colesterolul, previn constipatia si te ajuta sa slabesti.

Seminte pentru slabit – nu uita de cele de floarea soarelui

Seminte de floarea soarelui. Sigur iti plac, romanii remarcandu-se ca mari amatori ai acestor seminte. Doar ca nu le vei consuma cu sare. In special daca vrei sa slabesti. Asa ca tine minte sa cumperi seminte decojite si nesarate. Poti sa le presari in salate, supe, dar si sa le mananci ca atare.

Semintele de dovleac. Au tot felul de beneficii asupra organismului, de exemplu intaresc sistemul imunitar. Poate ca nu stiai, dar acestea sunt o excelenta sursa de zinc, foarte important pentru imunitate si o stare de bine. Zincul sustine sanatatea ochilor si a pielii si are rolul de a regla si insulina. Imbunatateste functia sexuala, in cazul barbatilor. Pe langa acestea, previn diabetul, au rol de antiinflamator si …sustin intens procesul de slabire.

Nu vei consuma aceste seminte pentru slabit in exces. Este suficient sa mananci in jur de 2 linguri pe zi. Poti alege intr-o zi un anume tip, apoi alt tip de semint, etc. Mananca mai des si vei vedea beneficiile rapid. Nu uita ca acestea reprezinta si o gustare ideala!

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *