Sucul de rodie, sanatate curata. De ce ar trebui sa-l consume femeile gravide?

Poate ca ai mai auzit ca acest fruct este considerat ca fiind un dar de la zei, iar sucul de rodie este o adevarata minune, avand in vedere ca ne poate ajuta in varii situatii. La fel ca si fructul in sine, abunda in vitamine, antioxidanti si minerale. Asa ca ar fi cea mai buna idee sa incluzi sucul de rodie in dieta ta zilnica.

Gustul dulce acrisor al rodiei este perfect. De ce? Pentru ca iti va reprima pofta de mancare, ceea ce este perfect atunci cand esti la dieta.

In dieta cu rodie vei avea ocazia sa te purifici, avand in vedere ca este vorba despre un intens proces de detoxifiere. Si daca nu te-am convins inca sa incerci, iti vom preciza doar ca este una dintre cele mai la “moda” diete de la Hollywood. Vedetele invata sa slabeasca consumand mai multe fructe si mai putine alimente procesate. Rodiile se numara printre acele fructe de baza atunci cand vine vorba despre slabire.

Dieta cu rodie – iata ce meniu va trebui sa consumi zilnic..vezi continuarea aici >>>

Sucul de rodie – de ce este o adevarata minune pentru organism

Pentru ca aceasta abunda in antioxidanti, asa ca are rolul de a te feri de nenumarate boli grave. Sa mai spunem si ca previne imbatranirea, are putine calorii, dar nenumarati nutrienti? Este perfect pentru acele femei care vor sa se mentina in forma, dar si sa fie sanatoase.

Sucul de rodie are un efect benefic asupra sistemului cardiac, vascular, reduce inflamatiile din corp si te pazeste de temutul cancer.

Sucul de rodie aduce nenumarate beneficii pentru femei. Are grija si de circulatia sangelui si…o veste buna pentru viitoarele mamici: ajuta la dezvoltarea buna a fatului.

De asemenea, te poate ajuta sa calmezi durerile de picioare specifice femeilor gravide. Asa ca daca esti insarcinata, ai un motiv in plus pentru a le consuma.

Sucul de rodie – cum il prepari?

Cel mai bine il pregatesti chiar tu, la tine acasa. Asa vei sti exact ce contine si vei beneficia de toate vitaminele si mineralele continute de rodii. Ai nevoie de 2 rodii rosii, acelea sunt bine coapte, iar dupa ce vei reusi sa le decojesti, pune-le in storcatorul de fructe.

ATENTIE! Iti recomandam sa folosesti juicerul, nu blenderul, pentru a fi sigura ca beneficiezi de tot ce are mai bun rodia. Sucul de rodie este mai eficient decat smoothie-ul cu rodii.

De ce mai este indicat acest suc? Pentru efectele sale magice asupra pielii. Vei arata mult mai bine odata ce consumi o sursa minunata de vitamina C, flavonoizi si antioxidanti.

Nu uita sa bei cel putin un pahar pe zi, de cate ori ai ocazia, vei vedea diferentele.

Rodia este si extrem de bogata in nutrienti si are putine calorii, ceea ce o tranforma in gustarea perfecta, chiar si cand esti la dieta.

Este bogata in vitaminele B (B3, B5, B6, B2, B1) Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K si minerale ca sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc si acid folic.

Are fibre si este ideala sa fie consumata si pe post de mic dejun, pofta buna!

4.64/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *