Dieta cu smochine. Slabeste repede si simplu!

Dieta cu smochine este un motiv de bucurie pentru acelea dintre voi care iubesc gustul dulce, in contextul in care aceste fructe sunt minunate, servite drept desert…la regim.

Desigur, pentru a te mentine in forma si a slabi vor fi necesare cateva eforturi din partea ta. Dar stai linistita nu este vorba despre ceva dificil.

Beneficiile smochinelor – de ce sa le consumi

– contin fibre si nutrienti esentiali, asa ca te pot ajuta sa iti fortifici organismul. De asemenea, nu vei mai avea probleme cu digestia

– contin multe vitamine si minerale. Este vorba despre vitaminele A, E si K, calciu, fier, cupru, magneziu. Au un numar ridicat de calorii, aproximativ 250 la suta de grame, asa ca este bine sa nu exagerezi

– au rolul de a combate anemiile, asteniile, intarind sistemul imunitar, in momente cheie
– sustin activitatea fizica, fortificand organismul…vezi totul despre smochine aici >>>

Asadar, dieta cu smochine nu va fi decat un adevarat beneficiu adus trupului tau. Asa ca, de ce sa mai pierdem vremea?! Dorim sa iti prezentam una dintre cele mai in voga cure de slabire ale momentului.

Dieta cu smochine – cum vei proceda?!

Nu iti face probleme, nu este nimic prea complicat sau „stiintific”. In primul rand, dorim sa intelegi ca smochinele au un efect miraculos asupra straturilor adipoase. Adica, vor elimina cu succes grasimile, iar vestea cea buna este ca au putine calorii. De asemenea, numarul glucidelor si al lipidelor nu este foarte crescut.

Asa ca poti intelege mai bine de ce dieta cu smochine va functiona de minune, daca vei respecta cateva principii de baza. De asemenea, mai este foarte benefic urmatorul aspect: smochinele te scapa de balonare si constipatie. Tocmai de aceea recomandam sa fie consumate inca de la micul dejun. Le poti adauga cu usurinta in cerealele cu lapte de la micul dejun sau intr-un iaurt. Cel mai bine este sa le consumi de dimineata, in acest fel acestea isi vor face efectul pe parcusul intregii zile.

Datorita fibrelor, probleme legate de constipatie vor fi rezolvate rapid, iar tu vei putea elimina cu usurinta acele toxine care raman, de regula, in colon. Plus ca este foarte important ca tranzitul intestinal sa fie unul optim. Nu de alta, dar altfel pot aparea boli sau afectiuni serioase.

Dieta cu smochine – ce trebuie sa faci, de fapt

Ei bine, lucrurile sunt simple. Trebuie sa introduci smochinele in viata ta. Undeva la 80-100 de grame pe zi ar fi ideal. Da, poti manca uscate sau proaspete, alegerea iti apartine. De exemplu, ar fi foarte bine sa le consumi si cu 30 de minute inainte de sport. In acest fel, vei avea mai multe energie pentru a arde acele calorii nedorite.

Nu iti recomandam sa le consumi seara, totusi. Cel mai bine ar fi pana la ora 17. Seara ar trebui sa mai consumi o salata de cruditati si cam atat. Este foarte important sa ai stomacul aproape gol atunci cand mergi la culcare. In acest fel, digestia este deja realizata, iar organismul tau se poate relaxa, in timpul somnului.

Metabolismul va fi mult mai rapid, exact ceea ce ai nevoie atunci cand esti la dieta cu smochine.

 

Dieta cu smochine – fructele sunt elixirul tineretii

Este cat se poate de adevarat. Datorita antioxidantilor, vitaminelor si mineralor, fructele te vor ajuta sa elimini cu succes toxinele si radicalii liberi. Tocmai de aceea si dieta cu fructe este recomandata de specialisti, vei vedea ca te poate ajuta enorm.

Smochinele pot fi considerate un adevarat desert, iar daca le servesti la micul dejun, te vei indulci pe loc! Cerealele integrale, salatele, fructele si apa nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta zilnica. Nu uita sa faci sport zilnic si…sa fii optimista.

 

4.79/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *