Dieta PINK, remodeleaza-ti silueta rapid

Daca vrei sa pierzi cateva kilograme rapid, intr-un mod sanatos si hranitor, cu siguranta dieta PINK este raspunsul. Acest regim a fost conceput de o femeie nutritionist, care locuieste in Statele Unite ale Americii.

Pe numele sau Cynthia Pasquella, aceasta femeie are in vedere in special sanatatea doamelor. Regimul propus de ea este unul hipocaloric si preponderent vegetarian.

Cynthia este o sustinatoare a feminitatii, asa ca intitialele dietei vin de la: Nutritie, Cardio, Putere si Intensitate. Interesant nu-i asa?

Iata ca dieta PINK a ajutat milioane de femei sa scape de acele kilograme nedorite.

Nu este un regim prea strict, axandu-se pe multe fructe si legume. Este vorba despre o dieta echilibrata, in care vei exclude alimentele procesate si te vei focusa pe cele organice, naturale.

Daca te vei tine de treaba, in acest interval vei putea slabi aproximativ 5 kilograme, in 14 zile. Nu este un regim foarte drastic, asa ca este potrivit celor care vor sa piarda doar cateva kilograme si sa fie sanatoase.

Dieta PINK si cei patru pasi de urmat:

Pasul 1. In aceasta perioada vei incepe o detoxifiere intensa, asa ca vei renunta la alcool, cafea, zahar, faina alba, amidon. Vei tine aceasta cura intre 3 si 10 zile, in functie de cum te simti.

Cea mai importanta este miscarea, in aceasta perioada, asa ca nu uita sa faci cel putin 30-40 de minute de cardio pe zi. Nu depasi 1.200 de calorii, mananca cat mai sanatos si natural.

Pasul 2. Dupa aceea, urmeaza o perioada de 10 zile in care vei consuma alimente cu proteine de calitate. Vei avea nevoie de o nutritie pe masura, daca vrei sa faci fata antrenamentelor sportive.

Vei face o ora de antrenament zilnic, axandu-te pe exercitiile care ti se potrivesc cel mai bine. Nu vei consuma mai mult de 1.600 de calorii si vei manca alimente cu calciu si vitamina D.

Pasul 3. Este o etapa putin mai stricta, avand in vedere ca vei avea voie sa consumi la toate mesele doar supe de legume. De care vrei tu. Avand in vedere ca dureaza doar 7 zile, cu siguranta vei face fata cu succes.

Nu vei depasi 1.200 de calorii pe zi. Alege exercitii sportive mai intense, care sa nu depaseasca 20 de minute pe zi.

Pasul 4. Vei incepe sa mananci normal, dar cat mai sanatos, incearca sa alegi ingrediente de calitate. Nu vei depasi 1.400 -1.800 de calorii pe zi, ai voie sa mananci ce poftesti, dar cu moderatie.

In acest rastimp te vei obisnui sa ai o dieta sanatasa si sa faci miscare zilnic.

Cum arata un meniu de o zi in dieta PINK

Vei incepe cu un mic dejun axat pe fructe si legume proaspete, poti face smoothie-uri cu nuci si seminte. De asemenea, poti include si shake-uri din proteine calitative (gaseste un furnizor de incredere).

La pranz, poti consuma o salata de sezon cu un gratar de curcan sau pui ( sau ciuperci, in loc de carne). Poti opta si pentru un desert, cum ar fi o budinca din seminta de chia si capsuni, ciocolata neagra, etc.

La cina poti opta pentru un orez brun cu multe legume, usor gatite. Nu uita sa adaugi o salata mare de cruditati. Nu suna rau, nu-i asa?

Adopta un stil de viata sanatos, dieta PINK te va ajuta sa te disciplinezi.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *