Detoxifierea plamanilor – ce poti face

Detoxifierea plamanilor ar trebui sa fie pentru toata lumea o prioritate, organele noastre fiind extrem de importante pentru buna functionare a organismului. Din fericire, plamanii se pot curata de toxine rapid, asa ca in 2 saptamani de cura sunt ca noi!

Desigur ca vor exista anumite restrictii, dar daca esti fumatoare sau ai fost ai face bine sa ai in vedere detoxifierea plamanilor. Nu de alta, dar pentru a functiona perfect, este nevoie sa avem grija de ei.

Sunt implicati in nenumarate procese din corp. Respiram aproximativ de 6 milioane de ori pe an. Asa ca, pentru a prelua oxigen si a-l transfera in fluxul sanguin plamanii au nevoie sa se afle intr-o stare optima.

Atunci cand sunt afectati de toxinele din mancare, produsele pe care le folosim, etc plamanii nu mai functioneaza la capacitate maxima. Ce putem facem in acest sens? Vei afla imediat.

Detoxifierea plamanilor – ce trebuie sa faci

Fie ca este vorba despre fumat, aerul poluat din orase, produsele toxice, este clar ca toate acestea te vor afecta in timp. Asa ca este bine sa incepem sa avem grija de noi de pe acum.

Este necesar sa pornim detoxifierea plamanilor in mod natural:

Renuntatul la fumat. Acesta este primul pas pentru a curata plamanii. Renunta la acest obicei nociv si focuseaza-te pe mentinerea unei sanatati de fier. Tigarile si fumatul sunt cancerigene, asa ca nu insista sa-ti faci rau singura.

Bea suc de struguri. Un fresh de struguri face minuni pentru plamani, asa ca nu uita sa consumi zilnic acest suc, daca vrei sa-ti cureti plamanii. De asemenea, vei scadea riscul de a face cancer la plamani sau astm.

Apa. Este necesara in mai toate procesele din corp si da, va imbunatati si sanatatea plamanilor tai. Daca ii vei mentine hidratati, vei elimina toxinele si posibilitatea de a contacta bacterii infectioase. Poti adauga si o jumatate de lamaie, 10 felii de castravete si o mana de frunze de menta. Lasa aceasta compozitie peste noapte si savureaza aceasta apa plina de minerale peste zi.

Detoxifierea plamanilor – exercitii de respiratie

Respiratie. Respiratiile lungi te vor ajuta sa te eliberezi de toxine si vor impulsiona circulatia sangelui cate plamani, sporind capacitatea acestora de a purifica oxigenul si a-l trimite la muschi.

Lamaie, ghimbir si menta. Lamaia este un antioxidant extrem de puternic, iar ghimbirul si menta au rolul de a curata cu succes tractul respirator. Asa ca nu uita sa bei o cana de ceai cu menta si ghimbir chiar inainte de culcare.

Atentie la mancare. Lactatele, soia prea multa, carnea toate duc la acumularea de mucus in plamani. Axeaza-te pe alimente bogate in fibre si antioxidanti.

Produse de curatare nocive. Acestea, de obicei, sunt pline de chimicale, afectand serios functia respiratorie, asa ca incearca sa cumperi produse naturale. Sunt ceva mai scumpe, dar sanatatea ta este pe primul loc.

4.84/5 (31)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *