Cum sa slabesti pana la vara!

Daca si tu te tot gandesti cum sa slabesti pana la vara rapid si sanatos, ai venit in locul perfect pentru ca astazi iti vom prezenta o metoda inedita de a face acest lucru. Poate ca va parea foarte simplu, dar daca vei analiza un pic lucrurile, iti vei da seama ca si tu ai ceva important de facut, in acest sens.

Asadar, daca vrei sa stii cum sa slabesti pana la vara intr-un mod optim si sanatos, va trebui sa acorzi mare atentie la tot ce faci. Stii ca se spune ca cei care sunt organizati si ordonati reusesc sa duca la indeplinire mai multe lucruri? Ce crezi? Aceasta teorie este cat se poate de adevarata.

Si nici nu este de mirare. Pentru a reusi in orice, nu ne referim doar la slabit, trebuie sa fii disciplinata si sa ai o mica „strategie”.

Cum sa slabesti pana la vara – o tehnica simpla si utila!

Dupa cum stii, in timpul iernii avem tendinta de a pune cateva kilograme. Iar acest lucru este amplificat chiar de natura noastra genetica. Asa ca, atunci cand vine vorba despre sezonul cald, toti vor sa slabeasca cat mai repede.

Asadar, daca si tu te intrebi cum sa slabesti pana la vara, esti pe cale sa descoperi. Apropo, vrem sa-ti readucem aminte ca una dintre cele mai populare si apreciate diete actuale este dieta mediteraneana.

Dieta anului 2019 – ce trebuie sa stii

Un raport american intitutlat “News and World” a concluziat ca dieta mediteraneeana este dieta anului 2019, dupa ce au fost studiate 41 de regimuri de slabire.

Iar asta nu este tot. Gratie faptului ca dieta abunda in plante, fructe si legume este indicata chiar si diabeticilor. Este una dintre cele mai usoare si sanatoase diete alimentare pentru inima, de asemenea…citeste totul despre dieta mediteraneana aici >>>

Potrivit thesun.co.uk, exista o metoda simpla de a slabi: tinerea unui jurnal de dieta. Da, poate ca suna ridicol, dar sa stii ca functioneaza. Acolo poti nota numarul de calorii consumat la o masa, dimensiunea portiilor, ce alimente ai consumat, etc. Se pare ca cei care au aceasta disciplina slabesc mai repede, pentru ca sunt mai focusati pe ceea ce fac.

Atunci cand scrii cu mana ta exact ce ai facut iti dai seama daca esti sau nu pe drumul cel bun. Jean Harvey este presedintele departamentului de nutritie si stiinta alimentara de la Universitatea din Vermont, SUA. Acesta este totodata si autorul unui studiu care are in vedere monitorizarea celor care tin dieta. Se pare ca oamenii urasc sa tina un astfel de jurnal, desi este o metoda facila de a fi disciplinat.

Cum sa slabesti pana la vara – scrii in jurnal?

Bineinteles ca nu este tot ceea ce trebuie sa faci. Va trebui sa tii o dieta alimentara, sa elimini fast-food-ul, mancarurile procesate, sucurile carbogazoase, etc. Tocmai de aceea ti-am prezentat dieta mediteraneana, dar exista multe alte regimuri eficiente de slabire.

Asa ca ramane la latitudinea ta sa alegi acea dieta care ti se potriveste din plin. Studiul american a aratat cei care tin un jurnal alimentar au de 3 ori mai multe sanse de a slabi decat restul. Asa ca nu sta pe ganduri si alege acel regim care ti se potriveste. Apoi incepe sa notezi rezultatele, succes!

4.25/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *