Anghinarele – beneficii si proprietati. Te ajuta si sa slabesti!

Anghinarele nu sunt tocmai populare in Romania, dar aceste alimente au o gramada de proprietati deosebite, asa ca este momentul sa afli mai multe. Anghinarele se cultiva chiar si in partile de sud ale Romaniei, fiind o planta care te poate ajuta sa sustii procesul de detoxifiere. Cu alte cuvinte, va deveni aliatul tau in lupta cu kilogramele in plus.

Si nici nu este de mirare, avand in vedere ca au capacitatea de a te feri de problemele tractului digestiv, de exemplu. Anghinarele sunt de origine mediteraneana si merita incercate, avand in vedere ca au si numeroase proprietati curative.

Pot preveni problemele cardiace, diabetul, este binecunoscut faptul ca ceaiul de anghinare scade glicemia si te ajuta sa slabesti. La ce mai pot fi folosite anghinarele? Urmeaza sa descoperim impreuna, in cele ce urmeaza.

Anghinarele – de ce sa le consumi mai des?

Pentru ca s-ar putea sa-ti placa, asa ca nu sfii sa incerci retete mediteraneene. Aacest gust amarui este deosebit, in special daca esti un fan al bucatariei mentionate.

Dar sa trecem la subiectul cel mai important: anghinarele te pot ajuta sa slabesti! Sigur ai mai auzit, iar acum vrei sa stii ce ai de facut, in acest sens. Ei bine, a venit momentul sa discutam despre ceaiul de anghinare, asa ca vei sti ce ai de facut.

Ceaiul de anghinare poate fi o varianta perfecta pentru a stimula si mai mult procesul de slabire, un adjuvant daca vrei. Desigur ca va trebui sa tii si o cura de slabire in acest sens si NU trebuie sa exagerezi cu ceaiul. Tine minte ca nu exista scurtaturi in drumul tau spre succes, asa ca respecta principiile unei alimentatii corecte si sanatoase.

Anghinarele ajuta in curele de slabire, iar ceaiul despre care discutam este unul dintre cele mai eficiente. Ceaiul de anghinare se prepara extrem de usor. Trebuie doar sa cumperi frunze uscate de la plafar si sa adaugi apa clocotita peste ele. Le lasi 5 minute la infuzat, dupa care vei scoate frunzele, iar ceaiul va fi gata de servire.

Iti recomandam 2 cani de ceai de anghinare pe zi. Una la micul dejun si urmatoarea in cursul dupa-amiezii, va sustine intens procesul de slabire. Desigur ca este foarte important sa tii un regim sanatos si sa nu uiti sa elimini mancarurile care ingrasa. Tine timp de cel putin 3 saptamani acest ritual, daca vrei sa vezi rezultate concludente.

Anghinarele – de ce sa consumi apa de anghinare?

Pentru ca este alta metoda de a incuraja procesul de detoxifiere si slabirea. Cel mai bine este sa pregatesti chiar tu acasa aceste „potiuni magice.” In acest fel stii exact ce consumi si, in plus, nu este ceva complicat. SFAT: sa aplici suc de lamaie pe maini inainte de a curata anghinarele. Nu de alta, dar pateaza si sigur nu vrei sa ai mainile maro!

Vei indeparta frunzele acesteia, iar apoi o vei taia in doua, se indeparteaza continutul, iar restul se va pune la fiert in 2 litri de apa. Nu uita sa pui miezul in apa cu lamaie, pentru ca anghinarea sa nu oxideze. Nu de alta, dar o poti consuma ulterior, ca atare. Apa fiarta se va lasa la racit si se va consuma cu putina lamaie.

Este indicat sa consumi aceasta apa de anghinare de 2-3 ori pe zi, dar nu mai mult de 9 sau 10 zile, dupa care vei face pauza. Este necesar sa faci si miscare in fiecare zi, pentru a avea succes si a slabi. Cum am mentionat si ulterior, minunile nu vor aparea nici in acest caz. Asa ca nu uita sa mananci sanatos si diafan, daca vrei ca rezultatele sa vorbeasca de la sine.

ATENTIE! Nu sunt indicate femeilor gravide sau care alapteaza. De asemenea, nu consuma ceaiuri sau apa de anghinare in exces, s-ar putea sa-ti creeze probleme grave.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *