Clementinele – slabeste repede si usor!

Poate ca nu stiai, dar si clementinele au proprietati minunate in ceea ce priveste slabitul si mentinerea unei greutati optime. Asa ca ar fi cazul sa afli mai multe despre beneficiile acestor fructe de sezon, absolut perfecte si cand esti la dieta de slabire. Tocmai de aceea ar trebui sa se numere printre acele gustari pe care vrei sa le incluzi in alimentatia ta.

Desigur ca clementinele sunt bogate in vitamina C, dar si calciu, magneziu si fosfor. Este demn de mentionat ca au in compozitie si acid folic, asa ca ar trebui consumate si de catre femeile insarcinate.

Clementinele contin colagen, vitamine, lupta impotriva cancerului si sustin procesul de slabire. Ce altceva mai poti cere de la un singur fruct? Asa ca este momentul sa incepi sa le consumi mai des. Apropo, poti face si suc de clementine, este absolut delicios si perfect pentru dimineata.

Clementinele – motive pentru a le consuma mai des

Clementinele sunt delicioase si usor de consumat, asa ca sunt perfecte ca gustare, in nenumarate cazuri, asa cum ti-am precizat si mai sus. Asadar, haide sa detaliem putin proprietatile remarcabile ale clementinelor.

Clementinele, cum te pot ajuta?

Vrei sa slabesti. Si de obicei vrei acest lucru, in special in timpul iernii, atunci cand hainele nu mai sunt asa sexy ca vara…Asa ca este momentul perfect sa dobandesti un trup armonios. Iar la primavara iti vei pregati cele mai fancy tinute pentru sezonul cald.

Asa ca mananca mai des clementine, chiar si in loc de cina. Doua clementine pot reduce senzatia de foame, iar daca bei si un pahar de apa sau un ceai va fi si mai bine! Sarace in calorii, dar satioase si pline de vitamine, te vor ajuta cu succes sa duci la buna implinire acest proces.

Alege-le pe cele bine coapte si usor de desfacut, sunt perfecte si atunci cand esti la birou.

Vitamina C, colagenul si o piele mai frumoasa. O da, poti fi sigura ca daca vei consuma deseori fructe pielea ta va arata mai bine ca oricand. Asa ca nu te sfii si introdu si clementinele in viata ta! Sunt delicioase, fiind si o maniera usoara de a avea parte de vitamina C. Asa ca ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si previne cu succes imbatranirea prematura.

Clementinele si cancerul. Maladia secolului face ravagii in continuare, asa ca ar fi bine sa invatam sa ne protejam mai bine. Consumul de fructe, in special cele care au vitamina C sunt foarte benefice. De asemenea, exista in compozitia lor si D-limonene, substanta care previne boala. Studiile in curs sunt optimiste, asa ca tine cont de acest sfat si consuma-le mai des.

Clementinele si vitamina C

Nu putem sa nu mentionam inca o data vitamina C, atat de eficienta pentru organism in sezonul rece. Asa ca poti tine departe infectiile tipice iernii. Sustin sistemul imunitar si sanatatea acestuia, asa ca totul va merge ca pe roate. Racelile si gripa vor fi prevenite. Dar foarte eficiente vor fi si in cazul prevenirii bolilor cardiovasculare.

Dieta cu clementine

Mic dejun – fructe de padure si cereale integrale, dupa 30 minute o mandarina
Pranz – fasole verde inabusita si o supa crema de legume
Gustare – 2 mandarine
Cina – o salata bulgareasca, eventual inca o mandarina inainte cu 2 ore de culcare

Asadar, dupa cum vezi, mandarinele au mai multe proprietati curative decat ai fi crezut, asa ca ar fi cazul sa le consumi mai des. In acest fel, vei avea parte de o silueta mai armonioasa, iar lupta cu kilogramele in plus va fi castigata.

Mandarinele sunt acele fructe de sezon care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia nimanui, garantat! Apropo, adauga-le si in salatele de fructe, cu siguranta te vor incanta, iar aroma va fi una de sarbatoare.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *