Dieta cu migdale – slabeste inteligent si repede

Daca si tu vrei sa scapi de cateva kilograme, s-ar putea ca dieta cu migdale sa fie raspunsul dorintelor tale. De ce? Pentru ca nu este complicata, dar totusi te ajuta sa fii mai eficienta. Cel putin atunci cand vorbim despre disciplina, diete si cum sa ai grija de tine.

Traim intr-o lume in care regimurile de slabire sunt frecvente, dar putine au rezultatele scontate. Nu de alta, dar multe au la baza principii nesanatoase, fiind aproape imposibil sa te mentii in forma, in aceste moduri. Asadar, dieta cu migdale este o alternativa mai buna, iar rezultatele vor vorbi de la sine.

Migdalele sunt o gustare perfecta, dar merg si in cerealele de dimineata si chiar in unele mancaruri. Asa ca este momentul sa le consumi mai des.

Dieta cu migdale – te va ajuta sa ai o talie de invidiat

Se pare ca un consum frecvent de migdale va favoriza arderile din jurul taliei, asa ca silueta va deveni mai armonioasa. Au un indice glicemic mic, astfel migdalele iti vor alunga foamea pret de mai multe ore. Iar glicemia va ramane in parametrii optimi.

Migdalele au in compozitie fibre, dar si acizi grasi, asa ca sunt perfecte pentru mentinerea sanatatii. Vor incuraja colesterolul „bun”, iar afectiunile cardiace pot fi prevenite cu succes. De ce? Pentru ca migdalele vor ajuta la impiedicarea asimilarii de grasimi nesanatoase la nivelul organismului.

Migdalele se vor consuma in stare cruda, iar 11-12 samburi te vor ajuta sa asiguri o cantitate mare de fier. Tocmai de aceea, cei care consuma cu regularitate micii samburi vor evita boli precum anemia.

Contin si flavonoide, asa ca poti fi sigura ca efectul antioxidant este unul puternic, prevenind bolile cronice. Apropo, consuma-le si de dimineata, acestea avand si un usor efect laxativ. Ceea ce inseamna ca vei avea un tranzit intestinal optim si sanatos.

Dieta cu migdale – cum slabesti?

Ei bine, se pare ca specialistii au ajuns la concluzia ca 35 de grame de migdale pe zi pot face minuni pentru silueta. Asa ca va trebui sa consumi aceasta cantitate de migdale zilnic.

Evident ca, daca vrei ca rezultatele sa fie si mai bune, ar fi bine sa urmezi si o dieta sanatoasa, care sa abunde in nutrienti, fibre, minerale si vitamine. Vei consuma aceasta cantitate de migdale la 2 gustari, asa ca nu va mai trebui sa te confrunti cu foamea care survine, de obicei, intre mese.

Dar ce este indicat sa mananci? Iti venim in ajutor imediat.

Iata un meniu pentru o zi din dieta cu migdale:

Mic dejun – cereale integrale, lapte vegetal si fructe de padure/ omleta si salata de rosii

Gustare: 1/2 din cantitatea de migdale, cateva boabe de zmeura, un mar sau alt fruct de sezon

Pranz: peste la gratar si orez brun/ curcan la gratar si o salata de cruditati

Gustare: cealalta 1/2 de migdale si cateva afine sau mure

Cina: salata bulgareasca sau greceasca/ legume la cuptor

Evident ca nu vei consuma portii ridicole de mancare, ci doar cat sa te saturi, dar nu de tot! Japonezii sunt de parere ca este indicat sa mancam pana ne saturam in proportie de 85-90%, nu mai mult. Atunci cand suntem foarte plini este clar ca se vor depune kilograme in plus. Iar digestia noastra va fi ingreunata, ceea ce nu este deloc eficient.

Nu uita sa faci miscare si chiar exercitii cardio, daca vrei sa accentuezi rezultatele.

In 2 saptamani de dieta vei slabi in jur de 4 kilograme. Daca vrei poti continua, iar meniul poate fi variat, dar nu uita regula de baza: alege doar alimente hranitoare si sanatoase.

Gustari care slabesc – ceai verde si banane

In pofida parerilor impartite, bananele ajuta in procesul de slabire. Asa ca poti manca inainte de masa o banana, pentru ca vei reduce considerabil pofta de mancare. Vei simti o stare de satietate pentru cateva ore bune, asa ca probabil nici la cina nu iti va mai fi la fel de foame. Contine si proteine, tocmai de aceea este fructul perfect si poate reprezenta o gustare perfecta fie daca tii sau nu vreo dieta.

Ceai verde. Da, chiar si un ceai te poate ajuta sa reduci cantitatea de calorii pe care ai…mai multe gustari care slabesc aici >>>

4.83/5 (12)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *