Dieta cu urda – slabeste rapid si sanatos

Dieta cu urda ar putea deveni solutia ideala pentru a pierde cateva kilograme, in doar o saptamana. Este un produs animal care abunda in nutrienti, vitamine si minerale. Asa ca, daca il vei consuma cu precadere pret de 7 zile, vei slabi.

Desigur ca in dieta cu urda vor mai exista si alte reguli, astfel incat tu sa ai parte de mese sanatoase si echilibrate. Evident ca poti cumpara urda de la micii producatori, daca nu vrei sa inveti sa o prepari chiar tu, la tine acasa.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba si cum poti slabi intr-un mod eficient si rapid.

Dieta cu urda – ce trebuie sa stii

In primul rand, urda este saraca in cazeine, substanta continuta de alte tipuri de lactate si care pot cauza alergii. Asa ca din start este recomandata, in special celor care au sensibilitate la produsele pe baza de lapte. Oricum nu este bine sa mancam in exces aceste alimente. Dar timp de o saptamana vom profita de beneficiile urdei, pentru a grabi procesul de slabire.

Urda are 136 de calorii la suta de grame, si doar 8-12% grasime. Asa ca este ideala in diete, in special ca este satioasa. Daca vei adauga o bucata de urda in salata sau pe o felie de paine integrala te vei bucura de o gustare minunata. Poate fi chiar o cina, in special daca adaugi mai multe ingrediente in salata. Cum ar fi rosiile, ardei, putin ulei de masline, condimente, etc.

Sa mananci sanatos nu este nici pe departe atat de greu. Iti recomandam sa cumperi urda proaspata, de la micii producatori, daca este posibil. In acest fel poti fi sigura ca mananci ceva sanatos si calitativ.

Iti precizam ca urda contine:

– vitaminele A, B6, B12

– magneziu, calciu, fier, potasiu, zinc

Dieta cu urda – poti sa faci asocieri interesante

In special ca urda nu are un gust pregnant, asa ca merge de minune cu legume crude sau preparate la cuptor. Desigur ca mai poti adauga si condimente, patrunjel sau alte verdeturi preferate.

Cum va arata o zi in dieta cu urda?

Micul dejun: omleta cu urda din belsug si alte condimente preferate, o salata de castraveti/ 2 felii de paine integrala prajita cu urda si rosii

Pranz: Urda cu mancare de spanac, o felie de paine integrala/ salata de cruditati cu un ou, urda si legume din belsug/ legume inabusite la cuptor si urda

Cina: salata cu urda si castraveti/ orez brun la cuptor cu urda

Bineinteles ca poti improviza si alte retete, ideea este sa nu mananci in exces. Poti avea si 2 gustari pe zi, adica un fruct, o mana de migdale crude, un iaurt slab, cateva afine, etc. Vei avea grija sa consumi foarte putin ulei, fara prajeli, dulciuri sau alte mese decat cele recomandate.

Vei face miscare in fiecare zi, iar de 3 ori pe saptamana vei practica exercitii fizice de tip cardio, pentru a arde caloriile. Nu uita sa bei ceaiuri, apa din belsug si sa nu trisezi in aceste 7 zile. Vei pierde in jur de 4 kilograme, asa ca te vei simti mai bine ca oricand.

Branza feta – beneficii uimitoare pentru sanatate

Poate ca nu te asteptai, dar branza feta are beneficii uimitoare pentru tine si sanatatea ta. Asa ca ar fi momentul sa incepi sa o consumi mai des. Este cremoasa si minunata si probabil ca poate deveni unul dintre produsele lactate preferate. Daca nu este deja!

Desigur ca este important sa cumperi branza feta de la producatorii autorizati si care respecta normele ecologice. Acum ca am lamurit si acest aspect…vezi mai multe despre branza feta aici >>>

4.8/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *